«Πώς κρατήθηκε ο Λάμπρος ένας θεός το ξέρει»: Το καταπληκτικό λάθος των 5 κομπάρσων δίπλα στον Κωνσταντάρα στο «Υπάρχει και φιλότιμο»
Βρείτε μας στο

Την εποχή που κάθε καλή ταινία του ελληνικού κινηματογράφου έκοβε δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια, ποιος αλήθεια θα έλεγε όχι για ένα πέρασμα από μια σκηνή, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα;

Οι κομπάρσοι των ταινιών δεν είχαν να κάνουν κάτι φοβερό και τρομερό. Συνήθως στέκονταν δίπλα στους πρωταγωνιστές δίχως να μιλάνε κι έπρεπε απλώς να ακολουθήσουν την οδηγία του σκηνοθέτη. Τις περισσότερες φορές τα πράγματα κυλούσαν ομαλά.

Σε κάποιες άλλες όμως οι κομπάρσοι, οι οποίοι δεν ήταν ηθοποιοί για να έχουν εμπειρία από γυρίσματα μπορεί να τα έκαναν θάλασσα ακόμα και στην πιο απλή σκηνή. Όπως συνέβη στο θρυλικό «Υπάρχει και φιλότιμο». Η οδηγία του σκηνοθέτη ήταν σαφής: «Με το που θα σας κάνω σινιάλο, μαζεύεστε δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Με όσο πιο φυσικό τρόπο μπορείτε».

Δυστυχώς όμως όλο αυτό δεν πήγε και πολύ καλά. Δείτε τι συνέβη στη συγκεκριμένη σκηνή στο καταπληκτικό λάθος που εντόπισαν ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia που συνεργάζονται με το menshouse.gr