Κρατάει το σενάριο και το διαβάζει: Το απίθανο σκηνοθετικό λάθος στην ταινία με Φωτόπουλο- Ρίζο που έγραψε ιστορία
Βρείτε μας στο

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας στις παλιές, αγαπημένες ελληνικές ταινίες μα αυτό μας φέρνει τρόμο. Η αλήθεια είναι ότι τα λαθάκια που έχουμε εντοπίσει και έχετε δει σε προηγούμενα θέματα ήταν πολλά. Κανένα όμως σαν το σημερινό.

Είναι από εκείνα τα λάθη που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις όχι ότι έγιναν, αλλά ότι δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος (από τον σκηνοθέτη ως τον μοντέρ) για να το εντοπίσει και να το διορθώσει.

Βρισκόμαστε στο σωτήριον έτος 1967, όταν και γυρίστηκε η ταινία «Τα δολλάρια της Ασπασίας» με τον Μίμη Φωτόπουλο και τον Νίκο Ρίζο. Σε κάποια σκηνή της ταινίας λοιπόν υπάρχει ένας διέλογος μεταξύ του Νικήτα Πλατή και του Νάσου Κεδράκα. «Τι πιο σύνηθες;» θα σχολιάζατε και θα είχατε τα δίκια σας.

Έλα όμως που στη συγκεκριμένη σκηνή ο ένας από τους δυο ηθοποιούς… έγραψε ιστορία, κρατώντας το σενάριο στα χέρια του για να λέει τις ατάκες του. Σίγουρα δεν το πιστεύετε και σας φαίνεται υπερβολικό. Δείτε λοιπόν το βίντεο του Ανδρόνικου Τζιβλέρη και του καναλιού Kastalia που συνεργάζονται με το menshouse.gr για να πειστείτε ότι είναι πολύ καλό, αλλά είναι και αληθινό.