Πραγματικά αγνώριστος: Τα πρώτα βήματα του Στάθη Ψάλτη στο σινεμά σε τίποτα δεν προδιέθεταν για τη συνέχεια
Βρείτε μας στο

Αγαπήθηκε, πολύ. Διαθέτοντας πολυπληθές, πιστό και φανατικό κοινό που έπινε νερό στο όνομά του. Το ερώτημα, όμως, υπάρχει πάντα εκεί, ακούγεται, πότε λιγότερο και πότε περισσότερο δυνατά: Αδίκησε τον εαυτό του και το ταλέντο του ο Στάθης Ψάλτης; Θα μπορούσε να είχε κάνει πολλά περισσότερα στο θέατρο και στον κινηματογράφο;

Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia που συνεργάζονται με το menshouse.gr προσεγγίζουν βήμα βήμα την καριέρα ενός πολύ ιδιαίτερου ηθοποιού. Ο οποίος φλέρταρε τόσο πολύ και με τα άκρα αλλά και όλες τις ενδιάμεσες νότες και τα ημιτόνια.

Έχουμε την αίσθηση πως η πορεία του ξεκίνησε στα 80s, όταν ήταν ο σούπερ σταρ της εποχής των βιντεοταινιών. Κάνουμε λάθος.

Στο παρακάτω βίντεο (στο 2’:10’’), μπορούμε για παράδειγμα να τον δούμε ως έφηβο στην ταινία «Το Ρομάντζο μιας καμαριέρας» – δεν αναγράφεται πάντως στους συντελεστές.

Πραγματικά αγνώριστος: Τα πρώτα βήματα του Στάθη Ψάλτη στο σινεμά σε τίποτα δεν προδιέθεταν για τη συνέχεια

Επίσης (στο 2’:31’’), τον βλέπουμε στο «Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα» του Όμηρου Ευστρατιάδη, την πρώτη επισήμως ταινία της φιλμογραφίας του. Με μουστάκι και ύφος βαρύμαγκα, ζορίζεσαι να πιστέψεις πως είναι αυτός!

Γενικώς μένει άναυδος κανείς μαθαίνοντας σε πόσες σειρές των 70s συμμετείχε, καθώς και την γκάμα του ρεπερτορίου του.

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Ποιος ήταν λοιπόν ο Στάθης Ψάλτης στην πραγματικότητα; Ακολουθούν (οι) απαντήσεις: