5,4 απ' το κοινό: Μη δεις την ταινία που ανέβηκε στο νο1 του Netflix αν δεν περάσει ο καύσωνας (Vid)
Βρείτε μας στο

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ο Πιρς Μπρόσναν έχει παρατήσει λίγο το άθλημα και οι επιλογές του κινηματογραφικά είναι ξεκάθαρα ξεπέτες. Κατανοητό, του έτυχαν πολλά ζόρια οικογενειακά, όμως με το The Out-laws στο Netflix φαίνεται ότι συνεχίζει το αρνητικό σερί.

Πρόκειται για μια ταινία που αν δεν τη δεις, (ειδικά τώρα εν μέσω καύσωνα) δεν θα έχεις χάσει κάτι σπουδαίο. Δεν είναι τυχαίο ότι η βαθμολογία της στο IMDB είναι με το ζόρι 5,4.  Σε αυτή την (ο θεός να την κάνει) κωμωδία ο Πιρς Μπρόσναν είναι ο αδύναμος κρίκος του καστ. Σαν να ξύπνησε ένα πρωί, να πήγε στο στούντιο, να γύρισε όλες του τις σκηνές μονοκοπανιά, να είπε goodbye και να συνέχισε τη ζωή του. Όχι ότι οι άλλοι δίνουν κάνα ρεσιτάλ ερμηνείας, αλλά ο Μπρόσναν το τερματίζει!

Στο The Out-laws πρωταγωνιστούν, εκτός του Πιρς, ο Άνταμ Ντεβίν, η Νίνα Ντόμπρεβ και η Έλεν Μπάρκιν.

Άνταμ και Νίνα είναι ο Όουεν και η Πάρκερ που ετοιμάζονται να παντρευτούν, όμως η Πάρκερ κοιτάζει τον Όουεν και τον βρίσκει κάπως μαλθακό, πολύ τυπικό, δεν βλέπει περιπέτεια στο μέλλον της. Μέχρι που εμφανίζονται οι γονείς της μετά από πολλά χρόνια, διάστημα στο οποίο ζούσαν, υποτίθεται, με μια φυλή στην Αφρική.

Στην πραγματικότητα απλώς διέπρατταν ληστείες σε τράπεζες και αυτό θέλουν να κάνουν για μια τελευταία φορά για να ξεπλύνουν το χρέος τους. Και η τράπεζα που ληστεύουν, είναι αυτή όπου υπεύθυνος είναι ο Όουεν. Τον διπλάρωσαν, τον μέθυσαν έμαθαν τους κωδικούς για το θησαυροφυλάκιο, το άνοιξαν και πήραν όσα ήθελαν.

Μόνο που το χρέος τους είναι 5πλάσιο από αυτό που ήξεραν και καλούνται να βρουν 5 εκατομμύρια δολάρια, ειδάλλως η τοκογλύφος που τους κρατάει στο χέρι, θα σκοτώσει την Πάρκερ.

Τα 24ωρα που έχουν στη διάθεσή τους είναι ελάχιστα, μόλις δύο για την ακρίβεια και κάπου εδώ ο Όουεν, που ξέρει την πραγματική τους ταυτότητα και τους ξεσκέπασε στην Πάρκερ, αποφασίζει ότι είναι ευκαιρία να γίνει ήρωας και συνεισφέρει στη ληστεία ως inside man, αφού ξέρει πώς λειτουργούν οι τράπεζες με τα μπόλικα cash.

Ο Άνταμ Ντεβίν και οι γονείς του είναι οι πρωταγωνιστές στο The Out-laws με τον Ντεβίν να κάνει την κλισέ μετάβαση «φλώρος—> σκληρός και περιπετειώδης» τόσα επιτυχημένα που θες 3 κολλύρια για τα μάτια για να αντέξεις να τη δεις.

Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Πάσσαρη, δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Πάσσαρη, δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει

Δεν είναι πως το The Out-laws θα μείνει για πολύ στη μνήμη σου. Ευτυχώς θα περάσει γρήγορα. Αλλά η στιγμή εκεί γύρω στο πρώτο δεκάλεπτο που θα αναρωτιέσαι για ποιο λόγο πάτησες το play για να ξεκινήσει η ταινία, θα πονέσει πολύ!

Σε μια περίοδο που οι streaming πλατφόρμες θα αρχίσουν να ψάχνουν με το κυάλι το καλό τους περιεχόμενο λόγω της απεργίας των Σωματείων στις ΗΠΑ, το Netflix με ταινίες όπως το The Out-laws σε κάνει να αναρωτιέσαι τι χειρότερο μας περιμένει!