Gran Turismo
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Gran Turismo: Αποκλειστικό βίντεο με τους πρωταγωνιστές να μιλάνε για την ταινία του Νιλ Μπλόμκαμπ

Πολύ θετικές κριτικές από το εξωτερικό για το δημιούργημα ενός ανθρώπου που μας έχει χαρίσει τόσα ωραία horror και sci-fi

Ο Νιλ Μπλόμκαμπ είναι ένας σκηνοθέτης πολύ ιδιαίτερος, με πολύ συγκεκριμένο πεδίο ενδιαφερόντων, που αν δεν είσαι φαν για παράδειγμα του sci-fi συνδυασμένου με το horror, δεν θα ξετρελαθείς με τις ταινίες του. Το Gran Turismo δεν είναι τίποτε από τα δύο.

Πρόκειται για μια ταινία που έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές από την πρεμιέρα της στο εξωτερικό και αποτελεί ένα από τα πολύ καλά sports movies κι ένα από τα πολύ καλά race movies.

Ο σκηνοθέτης του Elysium, του Chaπpie, του District 9 κ.α. φέρνει το αγαπημένο videogame στο σινεμά και μας δείχνει πως μπορεί ένας πολύ καλός gamer να αναπτύξει αντίληψη αγωνιστικής οδήγησης και να φτάσει να τρέξει σε κανονικό αγώνα αυτοκινήτων με στόχο να κερδίσει. Και με ένα πλήρωμα γύρω του που ψάχνει αυτόν τον μεσσία που θα τους επαναφέρει στα παλιά μεγαλεία.

Καθώς η ταινία κυκλοφορεί στις 17 Αυγούστου στις αίθουσες, το Menshouse σας βάζει στα παρασκήνια της δημιουργίας της ταινίας, με  τους πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Χάρμπορ, Τζέρι Χάλιγουελ, Άρτσι Μαντέκουε κ.α. να μιλάνε για την εμπειρία αυτής της ταινίας και το μήνυμα που περνάει.