Κόλλημα μετά από καιρό: Η νέα σειρά του Netflix που ανέβηκε στο άψε σβήσε στο νο1 συζητιέται ακόμα (Vid)
Βρείτε μας στο

Μια νέα σειρά έχει κάνει την εμφάνισή της στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, και όπως φαίνεται έχει κινήσει την περιέργεια των θεατών, αφού ανέβηκε στο νούμερο 1 των προτιμήσεων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τη σειρά «Ποια είναι η Έριν Κάρτερ;» η οποία έχει… καταλάβει την κορυφή του ελληνικού Netflix. Όπως γράφουν στο Twitter αρκετοί απ’ όσους έχουν ξεκινήσει να την παρακολουθούν, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις οθόνες τους πριν την ολοκληρώσουν. Για κάποιους άλλους βέβαια πρόκειται απλώς για μια σειρά που βλέπεται και δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη σειρά, έκανε ντεμπούτο στις 24 Αυγούστου, είναι βρετανικής παραγωγής και αποτελείται από επτά επεισόδια διάρκειας 45-55 λεπτών το καθένα.

Η υπόθεση

Εν ολίγοις, πρόκειται για μια δασκάλα, τη μυστηριώδη Έριν Κάρτερ, όπως είναι και ο τίτλος της σειράς, η οποία διαμένει με την οικογένεια της στην Ισπανία. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ένας ληστής, βγαλμένος από το παρελθόν της, φαίνεται πως τη γνωρίζει και σταδιακά το περιβάλλον της συνειδητοποιεί πως η Έριν Κάρτερ είναι πολλά περισσότερα από μια απλή δασκάλα.

Έτσι, λοιπόν θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής της με αρκετές ανατροπές μέχρι να δούμε ποια είναι πραγματικά η Έριν Κάρτερ. Παράλληλα, θα δούμε τι τρέχει και με την κόρη της, η οποία έχει κάποια βίαια ξεσπάσματα και οι ζωγραφιές της δείχνουν πως κάτι σκοτεινό την απασχολεί.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)