Ιδανική για μεσημέρια ΣΚ στα 90s: Η ταινία της εβδομάδας για το Netflix, με τον πιο ανυπόφορο πρωταγωνιστή βρίσκεται ήδη στο Νο5
Βρείτε μας στο

Δεν θα περίμενε ποτέ κανείς από τη Τζένιφερ Λόπεζ να κάνει κάποια ταινία που να του αλλάξει την κοσμοθεωρία ή να μνημονεύεται στα κινηματογραφικά χρονικά. Υπό αυτή την έννοια, το Marry Me θα είχε μια γοητεία ως ταινία για να την δεις.

Το να βάζεις όμως στο πλάι της τον Όουεν Γουίλσον, που είναι από τους πιο εκνευριστικούς ηθοποιούς όταν μιλάει, όταν ψιθυρίζει, όταν υπάρχει μπροστά στην κάμερα, κάνει πιο δύσκολη την αποστολή της JLo που δεν είναι και το υποκριτικό μέγεθος που θα κάνει τον θεατή να ξεχάσει πως υπάρχει και ο Όουεν.

Δεν έχουμε κάποια κακία μαζί του, γενικώς μοιάζει αρκετά συμπαθής, αλλά υποκριτικά δεν το ‘χει και αν δεν είναι ο ρόλος του ακραία κωμικός, δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι άλλο. Σε μια ταινία τον έχουμε αντέξει, στο Marley, όπου είναι πιο λιτός, η έτερη Τζένιφερ, η Άνιστον, έχει τον τρόπο να τον επισκιάσει και, επίσης, είναι ταινία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο, που πεθαίνει κιόλας, άρα το στόρι μας προετοιμάζει για να ασχοληθούμε με αυτό.

Στο Marry Me και το στόρι είναι σούπερ αδιάφορο, όσο και ο Γουίλσον. Η Λόπεζ υποδύεται μια ποπστάρ, την Κατ Βαλντέζ, που είναι σε σχέση με άλλον ποπσταρ, όμως τον πιάνει να την απατάει, χωρίζουν κι εκείνη, για να μην φανεί ως τεθλιμμένη χήρα στους δημοσιογράφους, διαλέγει από το κοινό σε μια συναυλία της τον Τσάρλι και του προτείνει να υποδυθεί τον σύντροφό της.

Εκείνος αποδέχεται λόγω πίεσης που του ασκεί η κόρη του, έχοντας μια ζωή πολύ διαφορετική. Είναι μαθηματικός, κοιμάται νωρίς, δεν έχει social media. Η Κατ περιτριγυρίζεται από πολλούς βοηθούς, έχει πάντα μια κάμερα να βιντεοσκοπεί κάθε της κίνηση και ζει τη ζωή της εικόνας. Ε, ίσως δεν το περιμένετε, αλλά αυτοί οι δύο θα ερωτευτούν.

Κι αυτό το ψέμα της μυθοπλασίας που χτυπάει άσχημα στο μάτι και στο μυαλό, φέρνει τους δύο μπροστά σε έναν έρωτα όπου το εμπόδιο είναι η επανεμφάνιση του πρώην στην επαγγελματική ζωή της Κατ και η αίσθηση του Τσάρλι πως δεν ταιριάζει με τίποτα με αυτή τη ζωή.

Όπως φαντάζεστε, το happy end υπάρχει και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς σίγουρα όχι καλύτερα, βλέποντας τον overachiever Όουεν Γουίλσον να είναι στο πλάι της JLo, έστω και στα ψέμματα, και να είναι αυτός που ερωτεύεται. Τον έχεις ακούσει να μιλάει ρε Τζένιφερ;

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Ταινίες όπως το Marry Me θα δέσποζαν στον προγραμματισμό του παλιού MEGA για τις προβολές των μεσημεριών του ΣΚ στα 90s. Μπορεί για το Netflix να είναι η ταινία της εβδομάδας, αλλά στην πραγματικότητα ξέρεις τι θα δεις και γιατί θα το δεις.