Bruce Willis: Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια ο γνωστός ηθοποιός
Βρείτε μας στο

Στις ταινίες συνήθως έβγαινε νικητής στις μάχες που έδινε. Στην πραγματική ζωή ο Μπρους Γουίλις κλήθηκε να αντιμετωπίζει έναν ανίκητο αντίπαλο σε έναν αγώνα που από το πρώτο λεπτό έδειχνε να είχε κριθεί.

Οι ασθενείς με μετωποκροταφική άνοια εμφανίζουν συχνά αλλαγές στη συμπεριφορά, στην προσωπικότητα, και στις γνωστικές ικανότητες. Το προσδόκιμο ζωής για τους ασθενείς είναι 6-8 έτη. Η πάθηση συνήθως εμφανίζεται σε ηλικία μεταξύ 40 και 65 ετών και οι ενδείξεις και τα συμπτώματα συνήθως περιλαμβάνουν δυσκολία στην εκτέλεση καθημερινών εργασιών και απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων.

Δυστυχώς ο Μπρους Γουίλις, όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο πολύ βυθίζεται στην απώλεια της συνείδησής του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του US Weekly καμία πρόοδο δεν έχει σημειώσει η κατάσταση της υγείας του και η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγες: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Οι φήμες ότι ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, κυκλοφορούσαν από το μακρινό 2011. Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν όμως από το οικογενειακό του περιβάλλον, παρά μόνο το Μάρτιο του 2022, οπότε και ανακοινώθηκε ότι διαγνώστηκε με αφασία, παράλληλα με το τέλος της υποκριτικής του καριέρας.

Η σκληρή πραγματικότητα για τον Μπρους Γουίλις είναι ότι απείχε πολύ απ’ το να χαρακτηριστεί υγιής εδώ και αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Globe, οι φήμες ότι ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, κυκλοφορούσαν από το μακρινό 2011.

Μειωμένη αντίληψη, ατάκες με τη βοήθεια υποβολέα, κατά λάθος πυροβολισμοί, συμπεριφορά αλλόκοτη έως και επικίνδυνη. Κι όμως, ο άνθρωπος που περιγράφεται από αυτά τα χαρακτηριστικά συμμετείχε σε 12 κινηματογραφικές παραγωγές μόνο το 2022 και συνολικά 27 από το 2019 κι έπειτα (!), όταν ακόμα και απολύτως υγιείς σταρ του Hollywood δεν πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια αυτά τα νούμερα.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Η εικασία ότι ο ασθενής Γουίλις είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης, στη λογική του να προλάβει όσες περισσότερες ταινίες μπορεί προτού (αναγκαστικά) αποσυρθεί, δεν μοιάζει καθόλου αβάσιμη…