Το ήξεραν από τον 3ο κύκλο: Το «μυστικό» που έκρυβαν τα Friends έδειχνε από πολύ νωρίς τι θα συμβεί (Pics)
Βρείτε μας στο

Τα «Φιλαράκια» είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο ιστορικές και δημοφιλής σειρές στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης. Με τον θάνατο ωστόσο του Μάθιου Πέρι έχουν ξαναγίνει ιδιαίτερα επίκαιρα. Οι συζητήσεις για αυτά έχουν επαναθερμανθεί και προφανώς, διαφόρων ειδών θεωρίες οπαδών -από αυτές που κάθε mainstream σειρά που σέβεται τον εαυτή της έχει- είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας.

Μια από αυτές είναι εκείνη που λέει πως η σειρά είχε δώσει από νωρίς, πολύ πιο νωρίς από όσο θα περίμενε κανείς, τις απαντήσεις για το πού θα το πάνε τα μέλη της παρεάς όσον αφορά τα ερωτικά τους μπερδέματα. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ορισμένους θαυμαστές της σειράς, υπάρχει μια φαινομενικά αδιάφορη λεπτομέρεια σε ένα επεισόδιο που δείχνει ποια ζευγάρια ήταν γραφτό να διαμορφωθουν.

Πλέον, όπως και οι πέτρες ξέρουν, ο Τσάντλερ και η Μόνικα είναι ζευγάρι από την τέταρτη σεζόν, ενώ το δεύτερο ζευγάρι είναι αυτό του Ρος και της Ρέιτσελ που βίωσαν ένα πραγματικό… «σίριαλ» μέχρι να καταλήξουν μαζί. Αυτά τα δυο ζευγάρια λοιπόν είχαν «μαρτυρηθεί» από την σειρά στο επεισόδιο της τρίτης σεζόν «The One with the Football» σε μια σκηνή που οι οπαδοί πιστεύουν ότι υπονοεί τα δύο ειδύλλια της σειράς.

Στο επεισόδιο, οι Ρος και Μόνικα αναβιώνουν την αντιπαλότητά τους ως παιδιά, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι σε έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου σε αντίπαλες ομάδες. Οι φανατικοί θαυμαστές είναι σίγουρα πως τα ρούχα τους υπαινίσσουν κάτι περισσότερο. Ο Ρος φοράει ένα μπλε φούτερ με το σήμα της Nike ενώ η Ρέιτσελ φοράει ένα καπέλο με το ίδιο λογότυπο. Αντίστοιχα ο Τσάντλερ φοράει ένα καπέλο των Giants και η Μόνικα ένα φούτερ με το ίδιο λογότυπο.

Το ήξεραν από τον 3ο κύκλο: Το «μυστικό» που έκρυβαν τα Friends έδειχνε από πολύ νωρίς τι θα συμβεί (Pics)

Το ήξεραν από τον 3ο κύκλο: Το «μυστικό» που έκρυβαν τα Friends έδειχνε από πολύ νωρίς τι θα συμβεί (Pics)

«Κοιτάξτε το καπέλο της Ρέιτσελ και το μπλουζάκι της Μόνικα. Καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να πω;» τόνισε ένας θαυμαστής της σειράς στο Twitter πριν μερικά χρόνια, υποννοώντας πως οι στυλιστικές επιλογές δεν ήταν καθόλου τυχαίες. Αρκετοί ήταν εκείνοι οι θαυμαστές της σειράς που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του, εκτιμώντας πως οι επιλογές των ρούχων υπονοούσαν ποιοι χαρακτήρες θα κατέληγαν μαζί.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Οι έτεροι οπαδοί της σειράς που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του μόνο λίγοι δεν ήταν και πλέον, είναι μάλλον δεδομένο πως η συγκεκριμένη θεωρία, που εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο με ταχύτητα σφαίρας, θεωρείται μια ημι-επίσημη εκδοχή της πλοκής των «Friends». Το αν οι ιθύνοντες της σειράς είχαν πράγματι στο μυαλό τους όλο αυτό ή επρόκειτο απλά για μια σατανική σύμπτωση το πιθανότερο είναι πως δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μια άλλη εκδοχή βέβαια λέει πως ίσως απλά να είχαν στο μυαλό τους την κατάληξη της σειράς ασυναίσθητα. Σε κάθε περίπτωση, ουδέν κρυπτόν από τους φανς…