Θα είναι το Westworld το νέο Game of Thrones;
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Θα είναι το Westworld το νέο Game of Thrones;

Ανακάλυψε το Westworld, έναν κόσμο που θα κάνει τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα! Και ετοιμάσου να μείνεις...

Το menshouse σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Westworld την πολυαναμενόμενη σειρά που έκανε πρεμιέρα και ετοιμάζεται να γίνει το νέο μεγάλο κόλλημα της σεζόν.

Στο κοντινό μέλλον ένα θεματικό πάρκο αναψυχής αναπαριστά την Άγρια Δύση.

westworld1

Είναι κατοικημένο από ανθρωπόμορφα ρομπότ, που αποκαλούνται hosts, προγραμματισμένα να ικανοποιούν τις σκοτεινές επιθυμίες των επισκεπτών που πληρώνουν αδρά, για να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές και βίαιες φαντασιώσεις τους σε έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Μια δυσλειτουργία στο σύστημα θα κάνει τα πράγματα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, αφού τα ανθρωποειδή θα αρχίσουν να αποκτούν συνείδηση της υπαρξής τους στρεφόμενα εναντίον των ανθρώπων. Το απειλητικό χαμόγελο του Anthony Hopkins στο τρέιλερ, που παίζει τον δημιουργό του Westworld, είναι αρκετό για να σε κάνει να καταλάβεις πως δεν πρόκειται για μία ανόητη σειρά με τρομακτικά ρομπότ και σκηνές σεξ.

westworld1

Πρόκειται για μια σκοτεινή οδύσσεια που μας μεταφέρει στη στιγμή που η τεχνητή νοημοσύνη θα αναζητήσει την αυτονομία της. Είναι μια ρεαλιστική εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια εξέγερση των ρομπότ τον εικοστό πρώτο αιώνα. Το καστ της φιλόδοξης τηλεοπτικής παραγωγής περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Evan Rachel Wood στο ρόλο ενός ρομπότ που θα ανακαλύψει πως ζει σε ένα περίτεχνα κατασκευασμένο ψέμα και τον Ed Harris που θα ηγηθεί της επανάστασης των ανθρωποειδών.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του Κράιτον ο οποίος αργότερα στην θέση των ρομπότ τοποθέτησε δεινόσαυρους και έγραψε το Jurassic Park.

westworld2

Πάντως σύμφωνα με τον Κρίστοφερ Νόλαν που υπογράφει τη σειρά, από την ταινία κρατάνε μόνο το βασικό κορμό πηγαίνοντας την ιστορία σε άλλο επίπεδο:

«Θέλαμε να μπούμε στο επόμενο κεφάλαιο της ανθρώπινης ιστορίας , όταν οι άνθρωποι θα χάσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τα δημιουργήματά τους. Οι hosts στη σειρά ανακαλύπτουν ότι έχουν δημιουργηθεί κατ᾽ εικόνα μας αλλά αρχίζουν να αναρωτιούνται αν θέλουν να είναι και καθ´ ομοίωσή μας» θα δηλώσει σε συνέντευξή του. H νέα σειρά του ΗΒΟ φαίνεται σκοτεινή και τρομακτική με όλους τους σωστούς τρόπους.

Anthony Hopkins, Evan Rachel Woods, Tessa Thompson και Ed Harris, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα δούμε στη σειρά, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο μετρ των επιτυχιών J.J. Abrams.