Αδύνατον να μην την περιμένεις: Η σειρά-έπος που μπαίνει στα άχαστα προκάλεσε αμόκ απ' το πρώτο τρέιλερ
Βρείτε μας στο

Μια ματιά του μόνο φτάνει του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, αεροπλάνο τις γυναίκες να κάνει, πολύ περισσότερο όταν η ματιά του συνοδεύεται από σώβρακα Calvin Klein, κοιλιακούς και ανάδειξη των προσόντων του. Οπότε, η σειρά The Bear προκαλεί πάντα έναν μίνι οργασμό.

Το The Bear ήταν όντως η καλύτερη σειρά της χρονιάς στην πρώτη του σεζόν, πίσω στο 2022, αφήνοντας για λίγο πίσω του το Severence. Με τη 2η σεζόν του χαρακτηρίστηκε επίσης ως μια από τις σειρές της χρονιάς πέρσι, αλλά κατά την ταπεινή μας άποψη, η 2η σεζόν είχε πολλά αδύνατα σημεία.

Παρ’ όλα αυτά, η σειρά σάρωσε πάλι στα βραβεία, έχει μαζέψει κάμποσα Emmy Awards, SAG Awards και έναν μπουλκουμέ από ό,τι άλλο θα μπορούσε να πάρει.

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι ένας σταρ, η συμπρωταγωνίστρια του Άγιο Εντεμπίρι έγινε κι αυτή μια σταρ, ενώ ο τρίτος της παρέας, ο Έμπον Μος πήρε τον ρόλο του Thing στο επόμενο Fantastic Four.

Αδύνατον να μην την περιμένεις: Η σειρά-έπος που μπαίνει στα άχαστα προκάλεσε αμόκ απ' το πρώτο τρέιλερ

Τα παραπάνω στοιχειοθετούν μια σειρά που σε μια άλλη εποχή, θα μπορούσε…να αφήσει εποχή, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει τόσο που μετριέται μόνο από το μέγεθος της δημοφιλίας των πρωταγωνιστών, αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης pop culture.

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε ένα teaser για την 3η σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου στο Hulu, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε μέσω Disney+, χωρίς να είναι σαφές αν θα ακολουθήσει και φέτος την λογική των προηγούμενων δύο σεζόν ή θα πάει σε ταυτόχρονη κυκλοφορία.

Οι δύο πρώτες σεζόν είχαν κυκλοφορήσει κοντά ένα δίμηνο αργότερα στο Disney+ με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. Για μια σειρά που πια είναι περιζήτητη, το να την έχουν δει στις ΗΠΑ 27 Ιουνίου κι εμείς να τη δούμε μέσα Αυγούστου, θα είναι ζήτημα. Θα επανέλθουμε όμως σε αυτό όταν θα έχουμε ενημέρωση από το Disney+ Greece τις επόμενες μέρες.

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

Μέχρι τότε, μπορούμε να πούμε για τις λίγες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την 3η σεζόν. Ως θα θυμάστε, στην 2η σεζόν καταλήξαμε με το άνοιγμα του νέου εστιατορίου, με τον Κάρμι να κλειδώνεται στο ψυγείο, να παθαίνει φρίκη, να χωρίζει με την κοπέλα του και να δείχνει πόσο τον έχει τραυματίσει η ζωή στην κουζίνα.

Είδαμε επίσης ένα επεισόδιο από το παρελθόν, με ένα οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας του Κάρμι, όπου καταλάβαμε πως ο πατέρας κι η μάνα του τα έκαναν όλα τόσο προβληματικά. Ήταν το πιο έντονο επεισόδιο της 2ης σεζόν και το σημείο από το οποίο άρχισε να γίνεται ξανά ενδιαφέρουσα.

Η 2η σεζόν είχε ως highlight το storyline του ξαδέρφου, του Ρίτσι, που έγινε μετρ σε fine dining εστιατόριο και έφερε μια άλλη τεχνογνωσία στο μαγαζί, όπως και οι υπόλοιποι που γύρισαν τον κόσμο για να πάρουν ιδέες και να εξελιχθούν.

Ένα από τα επεισόδια της 3ης σεζόν θα μας δώσει επίσης περισσότερα στοιχεία για τον Λούκα, τον σεφ που υποδύθηκε ο Γουίλ Πόουλτερ.

Περαιτέρω θα γίνουν γνωστά προς το τέλος του μήνα, όταν και θα κυκλοφορήσει, λογικά, το trailer.

Μέχρι τότε, αναμείνατε στο ακουστικό σας!