Μόνο 3 από τις 10 αξίζουν: Το top-10 του Netflix στις ταινίες είναι για να το προσπεράσεις

Μόνο 3 από τις 10 αξίζουν: Το top-10 του Netflix στις ταινίες είναι για να το προσπεράσεις

Το 7 είναι καλό, το 5 είναι πολύ καλό, το 3 επίσης...Μετά, το χάος

Για ένα μεγάλο διάστημα, αρκετών μηνών, το ενδιαφέρον στο Netflix βρισκόταν στις ταινίες. Η κατάσταση με τις σειρές είχε ξεθωριάσει και δεν υπήρχε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον να δεις. Τώρα, φαίνεται πως αντιστρέφονται τα πράγματα.

Μέσα στον Αύγουστο έχουμε δει με ικανοποίηση σειρές, όχι με τόση ικανοποίηση ταινίες που βρίσκονται στο top-10. Και δεν είναι πως το Netflix δεν προσέθεσε καλές ταινίες στην ταινιοθήκη του. Απλώς, είτε το κοινό δεν τις πήρε χαμπάρι είτε δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα από αυτές.

Αποτέλεσμα είναι σε όλο τον Αύγουστο το top-10 να αποτελείται από ταινίες που αντικειμενικά δεν βλέπονται, αλλά είναι επαρκείς για να τις βάλεις να παίζουν στο background για να σε πάρει ο ύπνος ή για να κάνεις ταυτόχρονα και δουλειές. Ή, έχουμε την κυριαρχία των animation, καθαρά γιατί τα παιδιά βλέπουν παραδοσιακά πολύ το Netflix τον Αύγουστο.

Στην 10άδα ταινιών σε αυτή την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, αποτυπώνεται πλήρως αυτή η συνθήκη. 3 animation βρίσκονται στο top-10, κι από κει και πέρα, το μόνο ενδιαφέρον σε ταινία με ανθρώπους βρίσκεται στο Scream VI, που παίζει να είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει στο συγκεκριμένο franchise.

Δεν είναι βέβαια στο Νο1, είναι μόλις στο Νο5. Στο Νο1 έχουμε για 4η σερί εβδομάδα μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και τη Χάλε Μπέρι, οπότε μπορείτε να καταλάβετε από μόνοι σας τι σημαίνει αυτό για την ταινία. Θυμάστε να έχετε δει πότε κάτι ιδιαίτερα καλό από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στο Netflix; Εμείς όχι.

Οπότε, από τις 10 ταινίες, σου προτείνουμε να δεις τα 2 animations και το Scream VI. Τα υπόλοιπα, τα δεις δεν τα δεις, δεν θα έχεις χάσει ή κερδίσει σε κάτι. Θα περάσουν και δε θα ακουμπήσουν.

Το countdown του Netflix στις ταινίες

Night School

Tokunbo

Untamed Royals

Ferdinand

Saving Bikini Bottom

Scream VI

Breaking

Minions: The Rise of Gru

Incoming

The Union