Prison Break
Βρείτε μας στο

Μία νέα αμερικανική σειρά, παραγωγής Universal TV, βρίσκεται στα σκαριά. Το όνομα αυτής; “Snatchback“.

Εντός του καλοκαιριού είχε κυκλοφορήσει το storyline, το οποίο ομολογουμένως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Εμπνευσμένη από τη ζωή ενός πραγματικού μυστικού αξιωματικού πληροφοριών, ο οποίος παραμένει ενεργός ακόμη και σήμερα, η σειρά ακολουθεί μια ιδιαίτερα εξειδικευμένη ομάδα μυστικών πρακτόρων που ανακτά ομήρους σε μερικές από τις πιο εξωτικές και εξίσου επικίνδυνες τοποθεσίες του πλανήτη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δύο από τα πιο «γερά» χαρτιά του καστ υπήρξαν πρωταγωνιστές του “Prison Break“, ενώ έχουν κι άλλες κοινές συνεργασίες στο ενεργητικό τους.

Ο λόγος για τους Ντόμινικ Πάρσελ και Γουέντγουορθ Μίλερ, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά και έχουν συνδεθεί με τη μεγάλη αυτή εμπορική επιτυχία.

Prison Break

Οι δύο ηθοποιοί έπαιζαν τους Lincoln Burrows και Michael Scofield στο “Prison Break“, ενώ ακολούθησε η τηλεταινία “The Final Break” και η πέμπτη σεζόν της σειράς που προβλήθηκε στο Fox το 2017.

10άρι με τεχνική και φαρμακερό αριστερό: Ο Έλληνας που εντυπωσίασε Σίτι, Μίλαν και Άγιαξ ίσως είναι το επόμενο asset της Εθνικής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 10άρι με τεχνική και φαρμακερό αριστερό: Ο Έλληνας που εντυπωσίασε Σίτι, Μίλαν και Άγιαξ ίσως είναι το επόμενο asset της

Επίσης, οι δυο τους συνυπήρξαν στο “Arrowverse“, στο “The Flash” και στο “DC’s Legends of Tomorrow“, όπου ο Πάρσελ υποδύθηκε τον Mick Rory (γνωστός ως Heat Wave) και ο Μίλερ τον Leonard Snart (γνωστός ως Captain Cold).

Το “Snatchback” γράφτηκε από τον Σκοτ Ρόσενμπαουμ. Ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός σε σειρές όπως το “Chuck” στο NBC, το “The Shield” στο FX και το “V” στο ABC. Παράλληλα, ήταν ο δημιουργός του “Sandokan” και του “Viva La Madness“.

Ο Heat Wave του “DC’s Legends of Tomorrow” βίωσε την απώλεια ενός ανθρώπου που λάτρευε. Ο πατέρας του απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο. Με το πένθος να είναι νωπό, η πρόταση αυτή ήρθε για να τον κάνει να ξεχαστεί. Και, βέβαια, στο πλευρό του είναι η αγαπημένη του.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος ενός γκρουπ με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους. Ο Ρόσενμπαουμ έχει δημιουργήσει έναν συναισθηματικά φορτισμένο κόσμο με υψηλά διακυβεύματα, όπου ο Ντόμινικ Πάρσελ και ο Γουέντγουορθ Μίλερ ενώνονται ξανά, φέρνοντας στην οθόνη τους σπουδαίους ήρωες μιας πραγματικής ιδιωτικής ομάδας ανάκτησης ομήρων», ανέφερε στην ιστοσελίδα variety.com η Τις Σάιρους-Πάρσελ, σύζυγος του Ντόμινικ.

Prison Break

Παράλληλα, έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram: «Το αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόγραμμα όλων των εποχών είναι το “Prison Break”. Το έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές. Η ικανότητα να ενώσουμε ξανά τον «Ντομ» και τον Γουέντγουορθ αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η εταιρεία παραγωγής μου εργάζεται πάνω σε αυτό για πάνω από δύο χρόνια.

Το καλύτερο μέρος είναι να παράγω και να δουλεύω δίπλα στον σύζυγό μου Ντόμινικ Πάρσελ. Είμαι ευγνώμων στον Σκοτ Ρόσενμπαουμ που έδωσε ζωή σε αυτήν την ιστορία και απέδωσε τέτοια δικαιοσύνη στην πραγματική ομάδα “Snatchback”.

Επίσης στα κορίτσια μου στη Hopetown, την Ντάνα και τη Νόνα. Ευχαριστώ για όλη την απίστευτη δουλειά! Σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Και στην ομάδα της Universal TV, ευχαριστώ που πιστεύετε σε αυτό το έργο όσο κι εμείς».

Ο Ντόμινικ Πάρσελ, από την πλευρά του, ανέφερε στο Instagram: «Είμαι υπόχρεος στην όμορφη γυναίκα μου Τις Σάιρους-Πάρσελ, την εταιρεία παραγωγής της Hopetown Entertainment και το απίστευτο επιτελείο της, το οποίο θα βγάλει στην επιφάνεια αυτό το υπέροχο έργο. “Snatchback”. Χάρη στον διάσημο συγγραφέα μας Σκοτ Ρόσενμπαουμ.

Στην I.P. μας. Πολίτης x. Ο οποίος δραστηριοποιείται και σήμερα στον χώρο. Κύριε, η ζωή σας είναι ασυνήθιστη. Μια ζωή ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μια ζωή που έχει σώσει πολλούς αθώους από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον σκοτεινό σκιερό κόσμο της ομηρίας και της ανάκτησης. Είναι τεράστια ευθύνη και τιμή να σας υποδυθώ.

Και τέλος στον αγαπητό μου φίλο Γουέντγουορθ Μίλερ, ο οποίος μπήκε στο καστ και θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί μου. Σίγουρα έχει λείψει το ταλέντο σου. Ευχαριστώ αδερφέ».

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών του “Prison Break” αποτελεί ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Λίγοι μήνες έμειναν. Το “Snatchback” αναμένεται να σπάσει ταμεία.