Το στάτους του Γιάννη Σπαλιάρα στο facebook που εξόργισε τους συμπαίκτες του
Βρείτε μας στο

To Survivor ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και στον Άγιο Δομίνικο συναντήθηκαν οι 12 σελέμπριτις με τους 12 κοινούς θνητούς για να δοκιμαστούν σε κάποιες από τις πιο δύσκολες συνθήκες, τόσο κλιματικές όσο και σωματικές. Πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι ένας από τους σελέμπριτις που ξεχώρισαν και πολλοί περίμεναν να δουν ήταν ο Γιάννης ο Σπαλιάρας. Η αλήθεια είναι ότι για άλλο λόγω τον περίμεναν κάποιοι και ιδιαίτερα κάποιες και για άλλους λόγους άρχισε να γίνεται το επίκεντρο του νησιού και περισσότερο της ομάδας του.

Δεν είναι λίγες οι λεκτικές επιθέσεις που έχει δεχτεί, το γνωστό μοντέλο και δηλωμένος καρδιοκατακτητής, από τους επώνυμους συμπαίκτες του. Ειδικά από τον γυναικείο πληθυσμό του νησιού δέχτηκε μέχρι και απειλές για τη σωματική του κατάσταση. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου που τις τελευταίες μέρες μοιάζει σα να έχει μείνει φτερό στον άνεμο όσον αφορά το βάρος της τον απείλησε ότι θα τον δείρει.

Ο Γιάνναρος (όχι ο Αντετοκούνμπο) όμως δε φαίνεται να δίνει και πολύ μεγάλη σημασία σε όλες αυτές τις επιθέσεις, μάλλον το αντίθετο. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Λογικό αν έχεις μοιραστεί το κρεβάτι με 4000 και βάλε γυναίκες να ξέρεις πώς να αντιμετωπίζεις τις ημέρες που γίνονται άγριες και επικίνδυνες. Ο Γιάννης ο Σπαλιάρας όμως φαίνεται ότι το τερμάτισε.

Όχι μόνο δεν φαίνεται επηρεασμένος από τις επιθέσεις και τις αντίξοες συνθήκες του νησιού, όχι μόνο έχει ξεκινήσει να πετάει φαρμακερές ατάκες δεξιά αριστερά αλλά κατάφερε μάλιστα να εξασφαλίσει από την παραγωγή ένα smartphone για να μπορεί να μεταφέρει τις καθημερινές του στιγμές στο νησί, όπως επίσης και την άποψή του για όσα του καταλογίζουν, στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί τα επίσημα προφίλ του.

Δεν ξέρουμε τί ακριβώς συνέβη αλλά το ίδιο smartphone βρέθηκε στα χέρια κάποιων συμπαικτών του, που μπορεί να έχουν στουμπώσει από το ρύζι, αλλά δεν άφησαν αναπάντητα όσα διάβασαν στο τελευταίο στάτους του Γιάννη. Δείτε όλη τη συζήτηση στον τοίχο του Γιάννη όπως τον εξασφάλισε το Menshouse.

σπαλιάρας στάτους

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;