Οι 5 πιο καυτές σκηνές από τους «Αληθινούς έρωτες» του ALPHA, που έχτισαν τον μύθο της σειράς (Vids)

Οι 5 πιο καυτές σκηνές από τους «Αληθινούς έρωτες» του ALPHA, που έχτισαν τον μύθο της σειράς (Vids)
Καλύτερο και απ' τις «Οικογενειακές ιστορίες»...

Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί τα στελέχη του «Alpha» αποφάσισαν να ρίξουν μαύρο σε μια απ’ τις πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για σειρά επιπέδου «House of Cards» αν ρίξεις μια ματιά στα views στο youtube. Κάθε επεισόδιο έχει περισσότερα χτυπήματα και απ’ το Tika Taka Tika Tak Tak του Περσόνα (ο αοιδός λέγεται έτσι). Ειδικά τα βίντεο με τις σκηνές ερωτικού πάθους μόνο απ’ τα Google Ads έχουν βγάλει δυο συμβόλαια Μέσι (δηλωμένα). Τρία εκατομμύρια χτυπήματα (βροντήγματα θα ήταν πιο σωστός όρος) έχει το καθένα…

Το menshouse αφουγκράστηκε την επιθυμία του κόσμου να μυρωθεί ξανά με το άγιο μύρο του Αληθινού Έρωτα γι’ αυτό βρήκε και σας παρουσιάζει 5 αξέχαστες σκηνές της σειράς που όλοι αγαπήσαμε:

1. (Ιδανικός) Τίτλος επεισοδίου: Η Milfάρα και ο πρωτάρης

Υπόθεση: Φίλη της μαμάς μουντάρει τον πρωτοετή στο Πολυτεχνείο γιο της για να του δείξει ότι το κεφάλαιο (του έρωτα) στηρίζει την εργατιά. Η μάνα το μαθαίνει, γίνεται μπλε σαν στρουμφάκι απ’ τα νεύρα της, όμως είναι πλέον αργά. Ο βήχας και ο πριαπισμός δεν κρύβονται.

21.43 – 24.04

2. Τίτλος επεισοδίου: Μπαμπά μην (την) τρέχεις

Υπόθεση: Η μοιχαλίδα είναι ερωτευμένη με τον καθηγητή της στο πανεπιστήμιο. Μετά από χρόνια όταν καταλαβαίνει ότι μόνο η ΔΑΠ μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις κάνα μάθημα τα φτιάχνει με τον γιο του καθηγητή και ετοιμάζεται να τον παντρευτεί.

Λίγο πριν ανέβουν της εκκλησιάς τα σκαλοπάτια όμως ξυπνάει μέσα της η Αναστασία και βάζει στον πατέρα ένα επαναληπτικό διαγώνισμα στο καναπεδάτο (έπιασε βάση στο 90′).

38.08 – 39.46

3. Τίτλος επεισοδίου: Στους δυο τρίτος χωρεί (αν είναι από πάνω)

Υπόθεση: Απογοητευμένος μεσήλικας έχει μόλις χωρίσει γιατί η δικιά του πήγε με τον έναν απ’ τους δυο καλύτερους του φίλους.

Ο άλλος καλύτερος του φίλος τα ‘χει μόλις φτιάξει με σέξι ξανθόψειρα η οποία λιμπίζεται τον χωρισμένο και τελικά τον ρίχνει με την μυθική ατάκα: «Σε θέλω, δεν είμαι κάνα πουτανάκι να το κρύψω». Ο δεύτερος καλύτερος φίλος μαθαίνει ότι ο φίλος του που είχε χωρίσει εξαιτίας του πρώτου καλύτερου φίλου, πάει με τη φίλη του (DAB) και ξηγιέται σαν άντρας. Τη ρωτάει «γιατί;» αυτή του λέει «επειδή σας θέλω και τους δυο» και την πετάει έξω. Μετά από πέντε μέρες όμως μετανιώνει και πηγαίνει με τον μεσήλικα φίλο με τον οποίο στο μεταξύ τα βρήκε και την παρακαλούν να γυρίσει πίσω για να τη βρουν και οι τρεις μαζί.

Και έζησε καλά αυτή και οι τρεις καλύτερα.

22.36 – 23.30 & 25.53 – 27.40 & 29.41 – 32.50

4. Τίτλος επεισοδίου: Και όταν εργάζεσαι ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου

Υπόθεση: Σαλταρισμένη σύζυγος που έχει σκυλοβαρεθεί τον άντρα της καψουρεύεται τον γείτονα (όχι του ΠΑΣΟΚ) ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση είναι έτσι ακριβώς όπως έχει φανταστεί τον ιδανικό εραστή.

35 σκηνές σεξ αργότερα και αφού ο γείτονας έχει συνευρεθεί μαζί της σε όλες τις πιθανές στάσεις, μαθαίνουμε ότι τελικά γείτονας και Άγιος Βασίλης δεν υπάρχουν.

Απλώς η σύζυγος ονειρευόταν έναν άντρα που ‘χε δει σε μια διαφημιστική αφίσα (του ΠΑΣΟΚ).

21.10 – 22.10 & 22.14 – 30.21

5. Τίτλος επεισοδίου: Κρήτη Woman

 

Υπόθεση: Αυτή είναι μια πόρνη πολυτελείας που πηγαίνει με τον πλούσιο Γαργαμπίκα, τον οποίο ξαφνικά συνειδητοποεί ότι δεν θέλει γιατί στο μεταξύ έχει βρει τον άντρα της ζωής της (Κρητικός) και θέλει να ξεκόψει. Ο Γαργαμπίκας, ο οποίος πιο εύκολα κόβει το μπαρμπούτι παρά το φίκι φίκι, τα παίρνει κράνος και της κάνει τη ζωή και το κρεβάτι κόλαση. Τελικά επειδή πάντα στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί και ο έρωτας (Πάουλο Λίνεκερ) ο Γαργαμπίκας την αφήνει και αυτή ζει με τον νέο της έρωτα ο οποίος νομίζει ότι είναι δασκάλα (συνάδελφος της Κορίνας απ’ τα “Εγκλήματα”).

23.06 – 26.06