Fargo: Δεν παίζει να καταλάβεις ποιος βρίσκεται στο πρώτο teaser της τρίτης σεζόν
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Fargo: Δεν παίζει να καταλάβεις ποιος βρίσκεται στο πρώτο teaser της τρίτης σεζόν

Η καλύτερη σειρά που έχει εμφανιστεί την τελευταία τετραετία επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της κι εκεί θα πάθεις ένα μεγάλο σοκ. Όπως εμείς.

Το 2014 ήταν ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον που είδε την καριέρα του να παίρνει ξανά την ανιούσα. Μαζί του εμφανίστηκαν και δύο νέα ταλέντα, η Άλισον Τόλμαν και ο Κόλιν Χανκς, ενώ ο Μάρτιν Φρίμαν πιστοποίησε το potential του. Το 2015-2016 ήταν μια πλειάδα από άλλους ηθοποιούς που έκαναν το step up στην καριέρα τους. Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσι Πλέμονς, Μποκίμ Γουντμπάιν απέκτησαν ένα ισχυρό ατού στο βιογραφικό τους, ενώ η Κίρστεν Ντανστ έκανε το δικό της comeback. Στην τρίτη σεζόν του Fargo βλέπουμε έναν ακόμα να παίρνει θέση στα υψηλά κλιμάκια.

Ας κάνω μια παύση εδώ. Το είπα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του πρώτου κύκλου και το φωνάζω από τότε. Το Fargo είναι η κορυφαία σειρά που έχει βγει από το 2014 και μετά. Μοιάζει λίγο αυτό το χρονικό πλαίσιο, αλλά αν σκεφτείς ότι κάθε χρόνο βλέπουμε γύρω στις 40 νέες σειρές, τότε το δημιούργημα του Νόα Χόλι στέκεται πρώτο μεταξύ 120 σειρών χοντρικά. Κι αφού ο Χόλι μπαίνει στην κουβέντα, να του αποδώσουμε τιτάνια εύσημα για όσα πέτυχε με το Fargo. Ο πρώτος κύκλος φαινόταν να τρυπάει ταβάνι. Λίγοι περίμεναν ότι η δεύτερη σεζόν θα μπορούσε να τον ξεπεράσει. Παρά το ότι είχε πολλούς χαρακτήρες να απασχολούν τον θεατή, ήταν ακριβώς αυτό που έθεσε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Κάτι που πιστώνεται στον Χόλι, αφού συνήθως ένα τόσο ευρύ πεδίο προκαλεί μπέρδεμα και αποπροσανατολίζει τον θεατή.

Φτάνει όμως με το παρελθόν. Η τρίτη σεζόν Fargo εμφανίζεται από το πουθενά στα μάτια μας, μιας και το FX μόλις πρόσφατα αποφάσισε να την κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου. Το πρώτο teaser δεν δίνει πολλά για την ιστορία, αλλά αν καταλάβεις ποιος είναι αυτός ο τύπος με την αραιή χαίτη, τότε θα πάθεις ένα σοκ.

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ λοιπόν θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να δει την καριέρα του να παίρνει τα πάνω της. Στατιστικά αν το δούμε, θα βρεθεί στην θέση να έχει υποψηφιότητα για Emmy, ίσως και Χρυσή Σφαίρα. Στην τρίτη σεζόν θα υποδυθεί όχι έναν, αλλά δύο ρόλους. Θα είναι ταυτόχρονα ο Έμιτ Στάσι, ένας μεγιστάνας των πάρκινγκ στη Μινεζότα, και ο αδερφός του Ρέι που στεκόταν μια ζωή στη σκιά του επιτυχημένου αδερφού. Η ζήλια γεννά κατηγορίες και δίψα να τον ξεπεράσει. Μόνο που ο τρόπος για να ξεπεράσεις κάποιον δεν είναι απαραίτητα να βρεθείς εσύ από πάνω του. Μπορείς να τον φέρεις από κάτω σου. Οριζοντίως ή καθέτως.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ελλείψει του Game of Thrones, που παραδοσιακά ξεκινούσε μέσα Απριλίου, το Fargo έρχεται να καλύψει αυτό το κενό. Φυσικά δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από κυριαρχία στην τηλεθέαση, κρίνοντας από το παρελθόν του!