Get Down: Το αριστούργημα του Μπαζ Λούρμαν έρχεται με το Vol. 1.1 (trailer)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Get Down: Το αριστούργημα του Μπαζ Λούρμαν έρχεται με το Vol. 1.1 (trailer)

9 μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων 6 επεισοδίων, το The Get Down επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο δεύτερο μισό.

Η αποτύπωση της μουσικής Ιστορίας σε τηλεοπτική αφήγηση έχει από καιρό θέσει ισχυρές βάσεις. Εκτός από το Atlanta, που πήρε δύο Χρυσές Σφαίρες τον περασμένο Ιανουάριο, και το ατυχές Vinyl, υπάρχει και το The Get Down. «Παιδί» του τρομερού Μπαζ Λούρμαν, αποτυπώνει την γέννηση της χιπ χοπ στη Νέα Υόρκη, στο νότιο Μπρονξ, εκεί όπου ο νεαρός Εζεκιήλ και η Μαϊλίν αναζητούν μια διέξοδο από την μιζέρια της ζωής των μαύρων στην περιοχή. Τα πρώτα 6 επεισόδια του πρώτου κύκλου κυκλοφόρησαν πέρσι τον Αύγουστο και το Netflix φέρνει και τα υπόλοιπα 6.

Αρχικά, λεγόταν ότι το The Get Down θα ολοκληρωθεί κάπου το Νοέμβριο. Όμως το Netflix και ο Μπαζ δεν κυκλοφόρησαν το υπόλοιπο μισό τότε. Θα το κάνουν στις 7 Απριλίου, για να σταθούν απέναντι στο Fargo του FX. Θυμίζουμε πως εν τη απουσία του Game of Thrones, όλα τα δίκτυα καλοβλέπουν αυτό το δίμηνο-τρίμηνο για να ρίξουν τα δυνατά τους χαρτιά.

Στο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί βλέπουμε τον Ζικ να ανεβαίνει με το crew του και τον Shaolin Fantastic τα σκαλιά της δόξας στον μικρόκοσμο του Μπρονξ, ενόσω η Μαϊλίν ετοιμάζεται να γίνει πρώτη φίρμα στην εγκαθιδρυμένη ντίσκο. Το τέλος της επόμενης δεκαετίας βρίσκει την ντίσκο να χάνεται και το χιπ χοπ να της παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Ζικ και η φίλη του θα δουν τις πορείες τους να λάμπουν ταυτόχρονα. Αλλά και να σκοταδιάζουν παράλληλα. Η χιπ χοπ είναι ένας φίλος που μπορεί να βοηθήσει στα σκοτάδια. Η ντίσκο όμως θέλει φως. Η κόντρα μεταξύ τους πάνω στα λάφυρα της επιτυχίας είναι αναπόφευκτη.