Τι είχαμε σταματήσει να τρώμε και να αγοράζουμε βλέποντας τις «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου!
Βρείτε μας στο
Retro

Τι είχαμε σταματήσει να τρώμε και να αγοράζουμε βλέποντας τις «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου!

Τα δύο χρόνια που κράτησε η εκπομπή, η ζωή μας γέμισε από «γιατί»

Ταβέρνες που όχι απλά δεν τηρούσαν τους κανόνες υγιεινής αλλά οι σερβιτόροι (που ήξεραν την αλήθεια) σιχαινόντουσαν ακόμα και να πιάσουν τα φαγητά με τα χέρια τους. Νηπιαγωγοί που έδερναν με βάναυσο τρόπο τα πιτσιρίκια και κορόιδευαν τους γονείς ότι τα προσέχουν. Στρώματα που φτιαχνόντουσαν με ανθυγιεινά υλικά και εμείς κοιμόμασταν πάνω τους (συμφορά μας)! Σουβλατζήδες που έξυναν την μύτη τους πριν μας φτιάξουν το πιτόγυρο. Αυτά ήταν τα μοναδικά προβλήματα που είχαμε τη χρυσή εποχή του ΠΑΣΟΚ…

Τι είχαμε σταματήσει να τρώμε και να αγοράζουμε βλέποντας τις «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου!

Ευτυχώς για τον ανυποψίαστο καταναλωτή όμως τίποτα δεν ξέφευγε από την δαιμόνια αντίληψη, τους ακούραστους ρεπόρτερ και το άγρυπνο βλέμμα του Νίκου Ευαγγελάτου. Για δύο χρόνια, από το 2005 μέχρι το 2007, με την εκπομπή του ο Ευαγγελάτος είχε καταφέρει να κόψει τις μισές συνήθειες των Ελλήνων. Να πάνε στα μπουζούκια και να πάρουν ξηροκάρπια τα οποία είχαν μέσα πιο πιο πολλά ούρα και από παραλία της Αττικής το καλοκαίρι, όπως έδειξαν οι Αποδείξεις; Ποτέ!

Να πάρουν στρώματα που περιείχαν μέσα της Παναγιάς τα μάτια, από υλικά σκουπιδιών μέχρι τίγρεις και δράκους (εντάξει, υπερβάλουμε); Χίλιες φορές ο ύπνος σε σανίδι. Τις ωραίες εκείνες εποχές η Αθήνα, όχι τυχαία, είχε γεμίσει με ανοιγμένα στρώματα καθώς οι άνθρωποι έπαιρναν ένα μαχαίρι και τα άνοιγαν για να ανακαλύψουν έναν ολόκληρο κόσμο που κρυβόταν μέσα, όπως είχαν δει στην εκπομπή…

Τι είχαμε σταματήσει να τρώμε και να αγοράζουμε βλέποντας τις «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου!

Προσοχή! Οι «Αποδείξεις» δεν ήταν μια τυχαία εκπομπή της οποίας η θεματολογία καθοριζόταν από συνωμοσιολογίες. Υπήρχαν αποδείξεις, ηχογραφημένες συνομιλίες, κρυφές κάμερες που όλα μαζί «έχτιζαν» τον τίτλο της εκπομπής!

Ποιος θα ξεχάσει τις μυθικές εκπομπές για τις πόρτες ασφαλείας που άνοιγαν με ένα φύσηγμα του κλέφτη και το live άνοιγμά τους από ειδικό (πρώην μισθοφόρος μάνατζερ πόρτας) για να φανεί ότι το να τις ανοίξεις είναι τόσο εύκολο όσο το να βγάλει μια πάσα ή να πιει ένα ποτήρι νερό ο Βασίλης Τσιάρτας.

Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)

Τι είχαμε σταματήσει να τρώμε και να αγοράζουμε βλέποντας τις «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου!

Τα δυο χρόνια που κράτησαν οι Αποδείξεις μάθαμε ότι:

@ Τρώμε βρώμικο ψωμί το οποίο βάφεται για να μοιάζει με ολικής αλέσεως.

@ Το αρνί που τρώμε το Πάσχα βαφτίζεται ντόπιο, αλλά είναι απ’ τη Βουλγαρία

@ Το σαπούνι που πλένουμε τα χέρια μας, έχει μέσα λάδι, αλάτι και ποτάσα

@ Τα φρέσκα μας λαχανικά περιέχουν μέσα μόλυβο και χρώμιο

@ Τα ύπουλα παιχνίδια των τηλεπωλήσεων, που μας πουλάνε τον κούκο για αηδόνι και μας φορτώνουν και τις πιστωτικές μας κάρτες

@ Οι γαρίδες έχουν βορικό οξύ

@ Μας παρακολουθούν παντού και πάντα! Η διασκέδασή μας μεταδίσεται ζωντανά κάτω απ’ τη μύτη μας

Δείτε εδώ μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές των «Αποκαλύψεων»:

Εδώ ο Ευαγγελάτος αποκαλύπτει πως τα καλλυντικά και τα σαπούνια φτιάχνονται από λίπος ζώων και καμένα λάδια:

Εδώ μας λέει πως μας κοροϊδεύουν με τους κανόνες υγιεινής στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια (μιλάνε και υπάλληλοι «που τα έζησαν από μέσα»):

Εδώ αποκαλύπτει τους κακούς ταβερνιάρηδες που μας δίνουν μπαγιάτικο ψωμί:

Και εδώ βγάζει στη σέντρα τους ντελιβεράδες που μαγαρίζουν το φαγητό που παραγγέλνουμε εμείς: