Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά είδε το La La Land και σχολιάζει την Έμμα Στόουν
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά είδε το La La Land και σχολιάζει την Έμμα Στόουν

Το Shopping Star θα το σέβεστε. Η Βίκυ Καγιά είναι εδώ για να σας κάνει ανθρώπους που να ξέρουν τα βασικά της μόδας. Μην είστε άξεστοι!

Μπορεί να έχει περάσει κανένα τετράμηνο από την πρεμιέρα του La La Land στις ελληνικές αίθουσες, όμως η Βίκυ Καγιά είχε δουλειές. Δεν μπορούσε να πάει να το δει μέχρι σήμερα. Το Shopping Star θέλει τρέξιμο. Το να είσαι φάσιο άικο θέλει να είσαι συνεχώς στην πολεμίστρα. Δε μπορεί να αφήνεις στη μέση την καθοδήγηση και το mentoring-tutoring. Αφού λοιπόν ξεμπέρδεψε με το λειτούργημα κι έμαθε στην κυρά Σούλα πως να αναδεικνύει τις γάμπες της, πήγε με τον σύζυγο στο σινεμά. Είδε με προσοχή τις επιλογές της Έμμα Στόουν και της βάζει βαθμολογία. Της Έμμα. Όχι του La La Land.

«Αγαπητά fashion girls μου,

Τι κάνετε σήμερα; Εγώ έχω έρθει ανανεωμένη και με μπόλικες συμβουλές. Με ρωτάτε πολλές για το αν μπορείτε να βρείτε έναν έρωτα όπως η Έμμα Στόουν στο La La Land. Και σας έλεγα Όχι. Γιατί δεν το είχα δει. Τώρα που το είδα πάλι Όχι θα σας πω. Αλλά θα σας πω ότι μπορείτε να βρείτε πολλά στυλιστικά tips να πάρετε από την Έμμα. Όχι την ίδια δηλαδή. Από εμένα που θα σας πω τα do και τα don’t που έκανε αυτό το γλυκό κορίτσι στην ταινία.

Ξεκινάμε με τη σκηνή πάνω στο λόφο όπου η Έμμα προσπαθεί να αποφύγει τον ενοχλητικό Ράιαν. Προηγουμένως βρίσκονταν σε ένα ολοήμερο pool party, όπου εκείνος έπαιζε μουσική κι αυτή βρέθηκε τυχαία. Εγώ τα έχω φάει με το κουτάλι τέτοια πάρτι. Και ένα πράγμα μπορώ να πω: το κίτρινο-μουσταρδί χρώμα είναι μια πολύ λάθος επιλογή βρε γλυκιά μου. Σα να μην έφτανε αυτό επέλεξες ένα φόρεμα τέτοιας απόχρωσης που είχε και σχεδιάκια. Είναι μια καλή επιλογή αν είσαι στην ηλικία της κόρης μου. Αν θες να δείξεις γυναίκα και να ρίξεις αυτόν τον κούκλο, δεν ντύνεσαι έτσι. Τα σχέδια είναι σαν τις στάμπες και τα γράμματα. Πασέ. Ξέρεις τη γνώμη μου Έμμα μου.

Το κακό παράγινε με την αντίθεση της μεγάλης κόκκινης τσάντας. Καταλαβαίνω ότι ήθελες oversized για να έχεις δεύτερο ζευγάρι με flat παπούτσια, αλλά όχι έτσι. Το μόνο καλό στο συνολάκι ήταν οι peep toe γόβες μπλε χρώματος. Χοντρό, σωστό τακούνι σημερινό και σύγχρονο. Αυτού του είδους γόβα μπορεί να φορεθεί κι απ΄το πρωί. Γιατί τις έβγαλες βρε Έμμα μου; Για να βάλεις τα κλακετοπάπουτσα; Τρε μπανάλ.

Ακολουθεί μια σκηνή από οντισιόν που κάνει για ρόλο. Είναι απαράβατος κανόνας στο Καγιομάνουαλ του Shopping Star ότι δεν πάμε σε οντισιόν τόσο άβαφες. Έχεις ένα πολύ παλ χρώμα δέρματος και επειδή κλαις φαίνονται οι ζάρες σου ομορφιά μου. Γι΄αυτό βάζουμε λίγο αδιάβροχο μέικ απ. Επίσης το μπουφάν με κουκούλα ενώ είναι ωραίο συνδυαστικά, κρίνεται ως υπερβολικό. Στο L.A. είσαι χρυσό μου. Πόσο κρύο να κάνει…; Θα μπορούσες πάντως με μια μαύρη μπόχο τσάντα να το κάνεις πιο πρωινό. Δες και λίγο Shopping Star.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

 

Θα κάνω έναν «εγκυβωτισμό» στην αφήγηση μου για να σχολιάσω αυτό το μπλε ελεκτρίκ φόρεμα. Άψογο, καταπληκτικό, η καλύτερη εμφάνιση σου κούκλα μου. Αν ήσουν στο Shopping Star θα σου έβαζα ένα άνετο 9. Μου αρέσει το μπλε ελεκτρίκ, συνδύασε το με μαύρο διχτυωτό καλσόν, θα είσαι πολύ τρέντι.

Η οντισιόν με το τραγούδι της Έμμα είναι ο ορισμός της απλότητας. Ένα πουλοβεράκι γαλάζιου χρώματος, αρκετά ουδέτερο, άλλωστε είναι πολύ δροσερή μέρα στο Λος Άντζελες. Μια λεπτομέρεια που μου κλωτσάει λίγο και δεν ξέρω αν θα την προτιμούσα είναι το λευκό φανελάκι από μέσα. Κατά τ΄άλλα σωστή Έμμα μου. Είσαι αίμα μου.

Μια πολύ κάζουαλ και λιτή, απέριττη εμφάνιση είναι στο τζαζ μπαρ που παίζει μουσική ο Ράιαν. Η Έμμα ξέρει ότι οι φούστες μέχρι το γόνατο δίνουν πολύ αυστηρή διάθεση και φεύγουμε εκτός θέματος, οπότε προτίμησε μια ανάλαφρη, λίγο πάνω από το γόνατο. Χρωματικά έχει κάνει σωστές επιλογές. Τα παπούτσια είναι χοντροκομμένα και άκομψα, μην κολακεύοντας τα πόδια σου. Μ΄αρέσει όπως έχεις πιάσει τα μαλλιά σου. Ανεμίζουν ωραία καθώς κουνιέσαι και δεν πέφτουν στο γλυκό προσωπάκι σου.

 

 

Για το τέλος κράτησα τη σκηνή στο Πλανητάριο που χόρεψαν στον αέρα. Δυστυχώς, δεν βρήκα βίντεο. Η ολοκληρωτική λευκότητα δένει ωραία με τον μαύρο ουρανό και τα αστέρια. Επίσης πολύ σωστά δεν έχεις ξεφύγει στο μέικ απ και το μαλλί. Εντυπωσιακή δίχως υπερβολές κορίτσι μου. Μπράβο!»

Σ΄ευχαριστούμε κι εμείς Βίκυ που μας έστειλες την κριτική σου!