Ο Όρσον Γουέλς και ο Venom: Ένα κινηματογραφικό mashup στα γρήγορα
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ο Όρσον Γουέλς και ο Venom: Ένα κινηματογραφικό mashup στα γρήγορα

Σε περίπτωση που δεν τα πήρε κάπου το μάτι σου, εδώ θα βρεις τα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

-Το The Other Side of The Wind ήταν η τελευταία ταινία που γύρισε ο Όρσον Γουέλς πριν πεθάνει, το 1985. Έμεινε όμως ημιτελής. Πέρασαν τρεις δεκαετίες περίπου, μέχρι το 2014. Τότε οι άνθρωποι που κατείχαν τα δικαιώματα ξεκίνησαν fundraising μέσω Indiegogo για να την ολοκληρώσουν. Στόχος ήταν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Έφτασαν μετά βίας στα 407. Για δύο χρόνια έψαχναν εναλλακτικό σχέδιο και το βρήκαν στο Netflix. Οι υπεύθυνοι του δικτύου θα συμβάλλουν με το υπόλοιπο ποσό, ώστε να ενωθεί το τότε με το σήμερα. Το πρώτο μισό της ταινίας είναι ένα κολλάζ από βίντεο καλεσμένων στο πάρτι του Τζέικ Χάναφορντ, ενός αντικομφορμιστή σκηνοθέτη. Το υπόλοιπο μισό θα ακολουθήσει την ίδια πεπατημένη.

– Μιας και είμαστε στο Netflix, έγινε γνωστό ότι ο Ρίντλι Σκοτ και ο Τομ Χάρντι θα συνεργαστούν για μια πολεμική ταινία που αφορά τους βατραχανθρώπους. Το War Party είναι η δεύτερη συνεργασία τους μετά το Taboo. Ο Σκοτ πάντως δεν θα τελέσει χρέη σκηνοθέτη. Θα είναι απλώς ο παραγωγός. Σκηνοθέτης θα είναι ο Άντριου Ντομινίκ και μαζί με τον Χάρισον Κουέρι θα γράψουν το σενάριο. Ο Ντομινίκ έχει στο παλμάρε του το Assasination of Jesse James, όπου ο Σκοτ ήταν πάλι ένας από τους παραγωγούς.

– Η ταινία Venom, το spin off του Spiderman, έχει από σήμερα ημερομηνία κυκλοφορίας. Στις 5 Οκτωβρίου του 2018 θα την δούμε στις αίθουσες και αυτό είναι το δεύτερο σιγουράκι. Το πρώτο είναι το σενάριο των Σκοτ Ρόζενμπεργκ και Τζεφ Πίνκνερ (υπέγραψαν το Amazing Spiderman 2), αν και σε πρωτόλεια μορφή. Ηθοποιούς και σκηνοθέτη αναζητούν πλέον.

– Το Love Actually μπορεί να μην υπάρχει ως σικουελική σκέψη σε κάποια εταιρεία παραγωγής, αλλά στις 24 Μαρτίου θα συμβεί κάτι. Ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει με trailer. Οι ηθοποιοί της ταινίας ετοίμασαν ένα 10λεπτο φιλμ ως reunion για την Red Nose Day, ημέρα ενός μεγάλου φιλανθρωπικού μαραθωνίου για τα παιδιά. Στο trailer που κυκλοφορεί βλέπουμε τον Άντριου Λίνκολν ως Μαρκ να κρατάει ξανά τις καρτέλες. Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί συμμετείχαν σε αυτό, τη εξαιρέσει της Έμμα Τόμπσον. Δυστυχώς, δεν θα υπάρξει κάποια αναφορά στον εκλιπόντα Άλαν Ρίκμαν.

– Το Current War είναι μια από τις επόμενες ταινίες του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, όπου θα υποδύεται τον Τόμας Έντισον. Μαζί με τον Μάικλ Σάνον που θα κάνει τον μεγάλο αντίζηλο Τζορτζ Γουεστινγκχάουζ, θα μας γυρίσουν στα 1880, τότε που προσπαθούσαν να δώσουν ηλεκτρισμό στον κόσμο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου σε περιορισμένο αριθμό περιοχών και κανονικά στις 19 Ιανουαρίου του 2018, με τους Νίκολας Χουλτ και Τομ Χόλαντ να συμπληρώνουν το καστ.

– H Pixar έβγαλε το πρώτο trailer για την ταινία Coco και ο λόγος της αναφοράς είναι ότι πρόκειται για το πρώτο animation musical του brand. Ο Μιγκέλ, ένας νεαρός Μεξικανός, προσπαθεί να ξεφύγει από τις πιέσεις της οικογένειας του για να αποφύγει τη μουσική. Το music ban (σαφής παραλληλισμός με το travel ban) θα τον οδηγήσει κάπου μακριά από το σπίτι, στις εορτασίες για το Dia de Los Muertos. Έχοντας ως είδωλο τον Ερνέστο ντε λα Κρους, ο Μιγκέλ θα θελήσει να αποδείξει το ταλέντο του στη μουσική.

Ο Όρσον Γουέλς και ο Venom: Ένα κινηματογραφικό mashup στα γρήγορα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Πάρε και μερικά trailer ακόμα: