Νέο trailer Game of Thrones: Η παγωμένη ανάσα της Σερσέι και ο Night King
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Νέο trailer Game of Thrones: Η παγωμένη ανάσα της Σερσέι και ο Night King

Ο χρόνος για την επιστροφή του Game of Thrones είναι πλέον δυσανάλογα μικρότερος σε σχέση με αυτόν που περίμενες. Τέτοια σοφίσματα μόνο εδώ και στον Ντέιβιντ Αβραμίδη.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αυτούς». Κάπως έτσι θα μπορούσες να περιγράψεις το νέο trailer του Game of Thrones που κυκλοφόρησε χθες βράδυ. Ήταν να μη γίνει η αρχή, αφού ένα πρώτο ανεπίσημο είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα. Αν μάθαμε κάτι καινούργιο με ακρίβεια; Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. Αλλά είναι μόλις το πρώτο trailer με σκηνές από την 7η σεζόν. Στο προηγούμενο ακούγαμε μόνο ατάκες από παλιότερους κύκλους και κάποιες από τον 7ο.

Σερσέι Λάνιστερ, Τζον Σνόου και Ντενέρις Ταργκάριεν. Κάθονται ο καθένας στον θρόνο του, αλλά μόνο η Σερσέι στέκεται στην πιο ποθητή θέση στην τηλεοπτική ιστορία του 21ου αιώνα, μετά το Sheldon Cooper spot στο Big Bang Theory. Η Σερσέι βρίσκεται σε διαδικασία μετατροπής σε Mad Queen και δεν υπάρχει κάτι να την εμποδίσει από το να πάει στο τέρμα την μετάλλαξη. Για τον ρόλο της υπάρχει κάτι περισσότερο να προσμένουμε. Τα λεγόμενα του Νικολάι Κόστερ-Γουόλντο (aka Τζέιμι Λάνιστερ) άφησαν σκιές. Η 7η σεζόν επιφυλάσσει σύντροφο-σύμμαχο για την Σερσέι, πιθανότατα τον Γιούρον Γκρεϊτζόι, που θέλει να σκοτώσει τον Θίον και τη Γιάρα. Η αντίδραση του Τζέιμι σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να αποδειχτεί game changer. Επίσης, παίζει έντονα ο Πετίρ Μπέιλις να μην τη βγάλει καθαρή, με ευθύνη της Σερσέι.

Ο Τζον Σνόου από την άλλη δεν έχει κανένα βλέμμα στραμμένο στον Σιδηρούν Θρόνο. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η ένωση των ανθρώπων στη μεγάλη μάχη κατά των White Walkers. Η Ντενέρις δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αντίληψη αυτή και θα ασχοληθεί με τις Παγοκολώνες αφού πάρει το θρόνο. Μολαταύτα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουμε δει, οι δύο τους θα έχουν μια συμμαχία με κοινό στόχο. Το πόσο θα κρατήσει είναι άλλο ζήτημα.

Αυτό που προκαλεί θολούρα στο σκηνικό είναι το φινάλε του trailer. Ένα παγωμένο φύσημα, το χνώτο της Σερσέι καταλήγει στο μάτι του Night King. Υπάρχει κάτι να κρύβεται από πίσω;

Υπάρχει πιθανότητα να επιχειρήσει μια συμμαχία με τους White Walkers για να έχει θέση σε αυτό που στο μυαλό της θα είναι ο κόσμος του μετά; Απίθανο, ναι. Αλλά όχι τόσο αδύνατο.

Η λογική λέει ότι στο επόμενο trailer θα υπάρχουν η Άρια, η Σάνσα και ο Τίριον, για τους οποίους υπάρχουν ερωτηματικά. Ιδίως για τις αδερφές που έχουν να ειδωθούν 4 σεζόν σχεδόν. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέτωπα; Έχουμε την Μπριεν και τον Τζέιμι με τα δύο βαλλυριανά σπαθιά που φτιάχτηκαν από το σπαθί του Σταρκ. Η 6η σεζόν δημιούργησε προϋποθέσεις για μάχη τους σώμα με σώμα. Ή και το εντελώς ανάποδο.

Ο Hound μπαίνει στο team της Αδελφότητας Χωρίς Σημαίες και δεν διαφαίνεται κάποια συνάντηση με την Άρια. Αντιθέτως, για τον Μπραν τα πράγματα είναι πιο ζόρικα. Έχει μείνει με μόνη συντροφιά την Μίρα, στη μέση του πουθενά και είναι πλέον το Τρίματο Γεράκι. Τέλος, η 7η σεζόν θα περιλαμβάνει και ένα cameo του Εντ Σίραν, απλά και μόνο για να δοθεί ένας ακόμα λόγος στο κοινό να τον αναμένει.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…