Το top-10 επεισοδίων των φοβερών και τρομερών «Απαράδεκτων» (Vids)
Βρείτε μας στο
Retro

Το top-10 επεισοδίων των φοβερών και τρομερών «Απαράδεκτων» (Vids)

Ετοιμαστείτε να κρατάτε την κοιλιά σας από τα γέλια...

Είναι μία από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) ελληνική σειρά που βγήκε ποτέ. Η αποτύπωση μιας τρελής και παλαβής καθημερινότητας τεσσάρων κατοίκων του Λυκαβηττού: της Δήμητρας (Παπαδοπούλου), του Σπύρου (Παπαδόπουλου), του Βλάση (Μπονάτσου) και του Γιάννη (Μπέζου). Οι θρυλικοί «Απαράδεκτοι».

Παίχτηκαν μόλις 1,5 σεζόν και μετά σταμάτησαν. Όχι επειδή δεν τα πήγαιναν καλά, το αντίθετο: επειδή η Παπαδοπούλου που έγραφε το σενάριο απλά βαρέθηκε να γράφει. Και αυτό το «χύμα» ήταν που την έκανε τόσο μεγάλη σειρά. Οι τύποι έπαιζαν και φαινόταν ότι το διασκεδάζουν εντελώς.

Το Menshouse επιχειρεί το ακατόρθωτο. Ένα top-10 επεισοδίων των «Απαράδεκτων»:

10. Γαλλική Κουλτούρα

Ένας Γάλλος φίλος του Γιάννη έρχεται και κατσικώνεται στους «Απαράδεκτους», οι οποίοι πρέπει να προσαρμοστούν στη γαλλική κουλτούρα. Κλάμα από τα γέλια

9. Λεβέντες Οικολόγοι

Ένας παλιός συναγωνιστής του Σπύρου από το Πολυτεχνείο έρχεται για Πάσχα, αποδεικνύεται οικολόγος και χορτοφάγος την ημέρα που άπαντες τρώνε κρέας και ένα επικό επεισόδιο λαμβάνει χώρα. Χρόνια μπροστά…

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

8. Φρηκ Άουτ

Κάτι φρικιά σκάνε στο απέναντι εγκαταλελειμμένο σπίτι, κάνουν κατάληψη και άνω-κάτω τη ζωή των (εντελώς μικροαστικής λογικής) «Απαράδεκτων». Ο Βλάσης μόνο την παλεύει που είναι μοντέρνος αλλά οι υπόλοιποι φρικάρουν.

7. Σεξ Τσόντες και Βιντεοκασσέτες

Το επεισόδιο που ακούγεται η φράση «η Παπαρήγα η καλή». Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

6. Γκρέμιστα… Γκρέμιστα

Ο Χαλακατεβάκης ετοιμάζεται να παντρευτεί και η μέλλουσα γυναίκα του είναι μια αντιπαθητική φιλόλογος που φορτώνεται στην πολυκατοικία.

5. Καραφλός δολοφόνος

Το επεισόδιο που ο Κοντογιαννίδης υποδύεται έναν serial killer που εμφανίζεται μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και απειλεί ζωές. Θρίλερ…

4. Ποιητική βραδιά

«Εγώ είμαι η Βάνα και θα μείνω». «Και εγώ είμαι ο Βλάσης και θα φύγω». Το επεισόδιο με την ποίηση, ξέρετε τώρα. Κλάψτε υπεύθυνα.

3. Θα τον φάω τον Παρασκευά

Μπίρλας και Κρόκος, γλύπτης Βαρόγκας, η προσπάθεια του Σπύρου να εισχωρήσει στους κύκλους της «υψηλής διανόησης», ένα επεισόδιο-ΕΠΟΣ. Ποτέ τόσα πολλά αριστουργηματικά αστεία δεν χώρεσαν σε είκοσι λεπτά. Ψέμματα. Έγινε άλλες δυο φορές. Στο νούμερο 2 και το νούμερο 1 της λίστας.

2. Ο Ψυχίατρος

Η Δήμητρα έχει ψυχολογικά και πρέπει να τις λένε μόνο «ναι», ο Σπύρος θυμάται τη λέξη που τον «κλειδώνει» και ένας ψυχοπαθής που νομίζει ότι είναι ψυχίατρος σκάει από το πουθενά…

1. Ηθοποιός σημαίνει φως;

Ο Βλάσης ανοίγει σχολή υποκριτικής, μοναδικός μαθητής είναι ο Φραγκιόγλου (ο Χλαπάτσας από της «Ελλάδος τα Παιδιά» δηλαδή) και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό απλά γελάμε, δεν κάνουμε τίποτα άλλο. «Μα να’τη, έρχεται που ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό σελήνης….».

Πάρτε και ένα βίντεο-μπόνους με τα bloopers: