Σαρωτικό It και η εποχή των trailer: Κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Σαρωτικό It και η εποχή των trailer: Κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας

27 χρόνια μετά ο κλόουν Pennywise βρίσκει ακόμα πιο πρόσφορο έδαφος για να φέρει τον τρόμο παντού.

– Το περίμενε όλη η κινηματογραφική υφήλιος πως και πως. Το πρώτο trailer του νέου It κατάφερε να σπάσει ρεκόρ. Μέσα σε 24 ώρες το είδαν κοντά στα 197 εκατομμύρια άνθρωποι κάτι που το φέρνει στην πρώτη θέση αυτής της άτυπης στατιστικής. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος, το trailer του νέου Fast & Furious είχε περίπου 139 εκατομμύρια.

Στην ουσία το It κονιορτοποίησε το ρεκόρ. 48 ώρες αργότερα; Έπιασε τα 250 εκατομμύρια views. Αν έχει τόσα εισιτήρια τότε θα μπει για πλάκα στην 5άδα με τις πιο κερδοφόρες ταινίες. Ίσως να αγγίξει το Avatar!

Το σενάριο που βασίζεται στα μέσα της σημερινής εποχής λέει ότι ο μύθος του κλόουν Pennywise θα καταφέρει να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο. Αφού συνέβη το 1990, φαντάσου τι έχει να γίνει από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει. Τι άλλο σηματοδότησε η επίδοση του It; Σηματοδότησε μια εποχή όπου τα trailer είναι κυρίαρχα. Φτάσαμε να μετράμε τα views τους, που δεν δείχνουν μόνο τη δυνητική επιτυχία ή αποτυχία. Δείχνουν και το πόσο θεμελιώδη είναι για κάθε ταινία. Γι΄αυτό και προβλέπεται να βγουν σίγουρα άλλα 2 ως τον Σεπτέμβριο.

– Μετά τα official posters και το πρώτο trailer, το Spiderman έσκασε με δεύτερο trailer μες στην εβδομάδα. Αυτό που βλέπουμε είναι τον Μάικλ Κίτον που θα έχει το ρόλο του κακού και επιβεβαιώνεται πόσο καλός είναι ο Τομ Χόλαντ ως Spider-man. Η παρουσία του Τόνι Σταρκ «δένει» μια τριανδρία πολλά υποσχόμενη στον συνδυασμό της. Βάλε και το πόσο σέξι είναι η Μαρίσα Τομέι ως θεία Μέι και δεν θες κάτι άλλο.

– Έμεινε στην σύγχρονη ιστορία ως Getty Kidnapping. Ο μεγάλος γιος του μεγιστάνα Τζον Πολ Γκέτι Τζούνιορ, ο Τζον Πολ Γκέτι ο 3ος, απήχθη σε ηλικία 16 ετών. Στη διάρκεια της ομηρίας του του έκοψαν το αυτί. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Αυτή την υπόθεση θα αφηγηθεί ο Ρίντλι Σκοτ σε ταινία που ετοιμάζει για το τέλος του 2018. Αυτό βέβαια είναι γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες.

Εκείνο που μάθαμε προσφάτως είναι ότι ο Κέβιν Σπέισι, η Μισέλ Γουίλιαμς και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ συζητούν για να παίξουν στην ταινία.

Είναι ένα ιδιάζον μείγμα, αφού για κάθε έναν ισχύει κάτι διαφορετικό. Ο Σπέισι έχει να παίξει σε oscar-promising ταινία από το 2011 και το Margin Call. Η Μισέλ Γουίλιαμς ήταν φέτος υποψήφια για τον ρόλο της στο Manchester By The Sea. Ο Γουόλμπεργκ είναι ο Γουόλμπεργκ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σκοτ θέλει να φύγει εντελώς από το δράμα και να δώσει πιο θριλερική οπτική στην απαγωγή. Επίσης, η ταινία θα έρθει δεύτερη αφού ήδη το FX ετοιμάζει σειρά 10 επεισοδίων σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόιλ.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

– Άλλο ένα trailer overload έχουμε στο War For The Planet of the Apes που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Γούντι Χάρελσον είναι πειστικότατος.

– Μες στην εβδομάδα κυκλοφόρησε και το trailer του War Machine, ταινίας που θα βγει στο Netflix. Εκεί ο Μπραντ Πιτ κάνει για άλλη μια φορά τον περίεργο Στρατηγό Γκλεν ΜαΜάχον για να δείξει ξανά ότι έχει ένα θεματάκι με τέτοιου είδους ρόλους. Τα στρατιωτικά αξιώματα σε ταινίες είναι για τον Πιτ ό,τι και ο θάνατος για τον Σον Μπιν. Έχουν προηγηθεί τα Fury, Inglorius Basterds και το Troy φυσικά.