2Pac Shakkur, όλα τα μάτια σε σένα: Κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

2Pac Shakkur, όλα τα μάτια σε σένα: Κινηματογραφικό mashup της εβδομάδας

Το πρώτο trailer για την βιογραφία του κορυφαίου ράπερ είναι αυτό που αξίζει στην μορφή που το ενέπνευσε!

– Μαζί με τον Notorious B.I.G. όρισαν ιδεολογίες, αντιλήψεις, αισθητική, μια ολόκληρη εποχή για την Αμερική. Όχι μόνο σε επίπεδο ποπ κουλτούρας και της χιπ χοπ. Ο 2Pac Shakkur είναι ένας μύθος και το πρώτο trailer για την ταινία-βιογραφία του το επιβεβαιώνει.

Το All Eyez On Me καταγράφει την ανάδυση του ανένταχτου και πάνω απ΄όλα μοναχικού 2Pac, με τον Ντιμίτριους Σιπ Τζούνιορ να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του.

– Το Mr. Robot αποτέλεσε το διαβατήριο του για να διεκδικήσει καλύτερες ευκαιρίες. Ο Ραμί Μάλεκ αφήνει στην άκρη την τεχνολογία και τα χακερίστικα, αλλά δεν ξεφεύγει από μια ψυχολογική κατάσταση που τον φέρνει διαρκώς σε ανισορροπία. Ο Μάλεκ είναι ένας διπολικός τύπος που κάθε βράδυ βλέπει ένα περίεργο όνειρο. Ότι επιπλέει μόνος σε μια βάρκα στην θάλασσα. Τελικά συνειδητοποιεί ότι το όνειρο δεν είναι τυχαίο. Ζει ταυτόχρονα δύο ζωές, είναι ταυτόχρονα δύο άνθρωποι και ο ένας δεν έχει καμία συνείδηση για τον άλλον.

– Το Pacific Rim ήταν από αυτά που αγάπησε πολύ. Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα ήθελε πολύ να κάνει το Pacific Rim Uprising αλλά το timing ήταν κακό. Βλέποντας κάποιες καθυστερήσεις και αλλαγές σε επίπεδο παραγωγής, προτίμησε να κάνει το Shape of Water. Δεν άφησε το sequel όμως στο έλεος των αποφάσεων άλλων. Επέλεξε τον Στίβεν ΝτεΝάιτ στη σκηνοθεσία και βλέποντας το αποτέλεσμα έχει να πει ότι «Κάνει τα πράγματα αρκετά διαφορετικά σε σχέση με αυτό που οραματίστηκα και μου αρέσει πολύ». Εμείς έχουμε να πούμε μακάρι ο Τζον Μπογιέγκα να είναι αντάξιος του Ίντρις Έλμπα.

– Ο θάνατος του σπουδαίου Ντον Ρικλς ήταν στο επίκεντρο της τηλεόρασης και του Χόλιγουντ αυτή την εβδομάδα. Όπως συμβαίνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, θα υπάρξει μια ταινία με πρωταγωνιστή αποθανόντα. Ή και όχι.

Ο Ρικλς έκανε την φωνή του Mr. Potato στο Toy Story και εν όψει των γυρισμάτων της 4ης ταινίας που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019, οι παραγωγοί βρίσκονται σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα γεμίσει τα παπούτσια του, μιας και δεν πρόλαβαν να τον καλέσουν για ηχογραφήσεις.

– Οριστικό τέλος στην κόντρα του με τον Ντουέιν Τζόνσον ήρθε να δώσει ο Βιν Ντίζελ. Το περασμένο καλοκαίρι μια ανάρτηση του The Rock είχε ανάψει φωτιές και όλοι ήταν πεπεισμένοι ότι δύο μεγάλα «εγώ» είχαν συγκρουστεί. Από τη μία ο Ντίζελ που είναι παραγωγός όλων των Fast and Furious και από την άλλη ο Τζόνσον που θέλει να έχει ευθύνες και τον πρώτο λόγο στα περισσότερα πράγματα που κάνει. Οι δύο τους είχαν δώσει λαβές σε απαντήσεις τους μετά τις αναρτήσεις στο Instagram. Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας, ο Ντίζελ επιβεβαίωσε έμμεσα την διαφωνία τους, αλλά τόνισε: «Δε νομίζω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο κοντά είμαστε, με έναν περίεργο τρόπο. Πιστεύω ότι μερικά πράγματα λέγονται εν βρασμώ ψυχής. Δεν είχε καμία πρόθεση ο Ντουέιν. Ξέρω ότι εκτιμά το πόσο έχω δουλέψει για το franchise. Στο σπίτι μου τα παιδιά τον φωνάζουν θείο Ντουέιν».

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

– Για το τέλος πάρε λίγο Μόργκαν Φρίμαν να ξανακάνει τον Red από το Shawshank Redemption στην εναρκτήρια σκηνή όπου μιλάει με τον νέο κρατούμενο Άντι. Μόνο που αντί του Άντι, βάζει τον παρουσιαστή Γκράχαμ Νόρτον.