The Young Pope: Η σειρά για την οποία θα μιλούν όλοι σε λίγο
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Young Pope: Η σειρά για την οποία θα μιλούν όλοι σε λίγο

Οι σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία και ο "Young Pope" με τον Jude Law που μπορεί να γίνει το νέο μεγάλο μας κόλλημα...

Είναι αλήθεια. Κάθε τηλεοπτική σεζόν περιμένουμε τη νέα σειρά, αυτή που θα μας καθηλώσει μπροστά στις οθόνες, αυτή που θα δημιουργήσει τη δική της μυθολογία, αυτή για την οποία θα οργανώνουμε τηλεοπτικούς μαραθωνίους.

Και αυτόν τον Οκτώβριο βγαίνουν στον αέρα σειρές που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το στοίχημα. Και για δύο τουλάχιστον τα προγνωστικά είναι καλά. Στις 2 Οκτωβρίου αρχίζει το Westworld. Είναι η σειρά που πολυδιαφημίζεται ως το νέο Game of Thrones.

westworld

Και η αλήθεια είναι πως έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Λαμπερό κάστ -Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris – δυνατό στόρι και ένα τρέιλερ που μας γεμίζει προσδοκίες. Μια σκοτεινή οδύσσεια για τη στιγμή που η τεχνητή νοημοσύνη θα αναζητήσει την αυτονομία της και οι άνθρωποι θα χάσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τα δημιουργήματά τους. H νέα σειρά του ΗΒΟ φαίνεται σκοτεινή και τρομακτική με όλους τους σωστούς τρόπους.

ed

Στα τέλη του μήνα περιμένουμε και το The Young Pope, πάλι από το ΗΒΟ. Ο Jude Law κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενος τον πρώτο Αμερικανό πάπα στην ιστορία της καθολικής εκκλησίας, τον Pius XIII.

pop2

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό πολιτικό θρίλερ σκηνοθετημένο από τον Paolo Sorrentino. To Βατικανό, ίντριγκες, συνωμοσίες, σε έναν κόσμο κάθε άλλο παρά αγγελικά πλασμένο.

pop3

Στα συν η παρουσία της Diane Keaton στο ρόλο της αδελφής Μαρίας. Έχετε προειδοποιηθεί για τη σειρά για την οποία σε λίγο όλοι θα μιλούν…

Το μεγάλο όμως ραντεβού εξακολουθεί να είναι με το Walking Dead που θα βγει στον αέρα στις 23 Οκτωβρίου. Η έκτη σεζόν είχε κλείσει με μια σκηνή που μας πήρε πολύ καιρό να ξεχάσουμε αποκαλύπτοντας το πρόσωπο του Negan, που με τη συμμορία του πλέον εγκαθιδρύουν νέα τάξη πραγμάτων.

walking-dead

Όλοι οι κεντρικοί ήρωες γονατισμένοι, ανήμποροι και εμείς να παρακολουθούμε με ένα σφίξιμο στο στομάχι το σαδιστικό αμπεμπαμπλόμ που θα οδηγήσει έναν από αυτούς στον κόσμο των νεκρών. Στην έβδομη σεζόν η ιστορία επαναπροσδιορίζεται. Ανυπομονούμε…