Οι 5 πιο ρεαλιστικοί γυναικείοι οργασμοί του κινηματογράφου (Vids)
ΗΟΤ

Οι 5 πιο ρεαλιστικοί γυναικείοι οργασμοί του κινηματογράφου (Vids)

Πολλοί αδικούνται και μένουν έξω από τη λίστα αλλά αυτοί οι πέντε είναι μάλλον οι πιο ρεαλιστικοί...

Σκηνές σεξ υπάρχουν σε μπόλικες ταινίες. Δεν χρειάζεται να είναι πορνό για να χωθεί μια τέτοια σκηνή κατά την εξέλιξη του σεναρίου διότι το σεξ «πουλάει» ακόμα και αν μπει σε μια εντελώς άσχετη με αυτό ταινία. Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένες σκηνές που μοιάζουν πιο ρεαλιστικές και από αληθινές τσόντες – και ας μην… τα δείχνουν όλα τόσο απροκάλυπτα. Για την ακρίβεια, πολλοί γυναικείοι οργασμοί που έχουμε δει σε «κανονικές» ταινίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από οργασμούς πορνό ταινιών.

Τι και αν είναι προσποιητοί; Τους βλέπεις εν μέσω μιας κατά τα άλλα μη-ερωτικής ταινίας και η επιθυμία που σου δημιουργούν να τους ξαναδείς είναι… αληθινά έντονοι.

Δείτε μια χαρακτηριστική πεντάδα γυναικείων οργασμών στο σινεμά:

5/ Αυτός της Τάρα Ρέιντ στο «American Pie»

Τι κι αν το American Pie είναι κατά βάση μια χοντροκομμένη ταινία που μετά την εφηβεία μοιάζει αδύνατο να δεις; Η σκηνή με την Τάρα Ρέιντ να φωνάζει πως… «έρχεται» μας δείχνει έναν από τους καλύτερους οργασμούς επί οθόνης εύκολα…

4/ Εκείνος της Κάμερον Ντίαζ στο «The Counselor»

Ταινία που έχει περάσει χωρίς να αγγίξει αφού παρά το πλούσιο καστ της δεν είχε να πει τίποτα. Εκτός από… μια σκηνή: ο συνδυασμός Κάμερον Ντίαζ και οργασμού άλλωστε είναι… εγγύηση. Ειδικά αν η Ντίαζ κάνει σεξ με μια κίτρινη Ferrari και τελειώνει πάνω στο παρμπρίζ της, η σκηνή είναι φτιαγμένη για να μείνει κλασική.

3/ Η θρυλική σκηνή του «Mulholland Drive» με την Ναόμι Γουότς και την Λόρα Χάρινγκ

Στο αριστούργημα του Ντέιβιντ Λιντς υπάρχει μια λεσβιακή σκηνή που αποτέλεσε την παγκόσμια σεξουαλική εμμονή του αντρικού πληθυσμού για χρόνια και έκανε την Ναόμι Γουότς σεξ σύμβολο ανά την Γη.

Ό,τι πιο… «αρτιστίκ» έχουμε δει σε γυναικείο οργασμό στο σινεμά.

2/ Η Μίλα Κούνις και η Νάταλι Πόρτμαν στο «Black Swan»

Αν η σκηνή του Mulholland Drive ήταν μια πρωτοπορία στον… συγκεκριμένο τομέα, το Black Swan με την Νάταλι Πόρτμαν και την Μίλα Κούνις εξέλιξε εντελώς την κατάσταση. Οι οργασμοί της Νάταλι Πόρτμαν στη συγκεκριμένη ταινία είναι από μόνοι τους ένα φετίχ αλλά η σκηνή που συνδυάζεται με αυτή την σέξυ πλάτη της Κούνις δεν γίνεται να μην μένει στα μυαλά μας…

https://www.youtube.com/watch?v=1W4bvCJHurU

1/ O προσποιητός οργασμός της Μεγκ Ράιαν στο «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι»

Τι και αν δεν είναι σκηνή σεξ; Η στιγμή που η Μέγκ Ράιαν προσποιείται οργασμό μέσα σε ένα γεμάτο εστιατόριο δείχνοντας στον Μπίλι Κρίσταλ πόσο εύκολο είναι πρόκειται για μια all time clasic σκηνή στην… κατηγορία των γυναικείων οργασμών επί οθόνης (και ας μην ήταν αληθινός…).