HBO: Αντί για χειμώνα στο Game of Thrones, ετοιμάσου για spin off σειρά (-ες)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

HBO: Αντί για χειμώνα στο Game of Thrones, ετοιμάσου για spin off σειρά (-ες)

Το Game of Thrones θα τελειώσει, το σύμπαν του όμως θα διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμα...

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και στο HBO ετοιμάζονται για να φιλέψουν ολόκληρο λόχο. Το λέω αυτό διότι μπορεί να μην έχουμε μπει καν στην 7η και προτελευταία σεζόν του Game of Thrones, αλλά ήδη γίνονται συζητήσεις για το πως θα προχωρήσει το δίκτυο με το σύμπαν και τις ιστορίες των βιβλίων του Μάρτιν. Αν και μέχρι σήμερα δεν είχε μπει σε ανάλογη διαδικασία, η τεράστια επιτυχία της σειράς αναγκάζει το δίκτυο να οργανώσει τη συνέχεια.

Οι Μπενιόφ και Βάις – το συγγραφικό δίδυμο του Game of Thrones – έχει ξεκαθαρίσει ότι η 8η σεζόν είναι το τέλος τους με τον κόσμο του Μάρτιν.

HBO: Αντί για χειμώνα στο Game of Thrones, ετοιμάσου για spin off σειρά (-ες)

Σε επίπεδο σεναρίου αυτό. Γιατί σε επίπεδο παραγωγής θα έχουν βασική ανάμειξη. Σε τι; Στο ή στα spin off που θέλει να έχει έτοιμα το HBO πριν καν ολοκληρωθεί το GoT. Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly τα δεδομένα αφορούν σε τέσσερις σειρές, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν θα κυκλοφορήσουν η μία μετά την άλλη με μία σεζόν ή αν θα έχουμε τετραπλή επίθεση από το δίκτυο.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε τέτοιο στάδιο, ώστε είναι γνωστά και τα ονόματα των σεναριογράφων. Μαξ Μπορενστάιν από το Kong: Skull Island. Τζέιν Γκόλντμαν από το Kingsman. Κάρλι Ρέι από το Mad Men. Και Μπράιαν Χέλγκελαντ από το L.A. Confidential. Μάλιστα, έχουν δρομολογηθεί επαφές της Γκόλντμαν και της Ρέι με τον Τζορτζ Μάρτιν για συμβουλές στο σενάριο.

Τα δημοσιεύματα έχουν και τη μία ιστορία από τις τέσσερις. Το Tales of Dunk and Egg, το βιβλίο του Μάρτιν, που ασχολείται με γεγονότα 90 χρόνια πριν τα όσα διαδραματίζονται στο GoT. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Sir Duncan και ο Aegon Targaryen. Άλλες ιστορίες που εικάζεται ότι μπορούν να δώσουν spin off είναι η επανάσταση του Robert, η Valyria και πως κατέληξε στην σήψη, να είναι ένας τόπος εξορίας για τους ασθενείς από οστρακιά. Το Blackfyre Rebellion, η αρχή της κόντρας των Άγριων του Βορρά. Το χτίσιμο του Τείχους. Επί τάπητος θα βρεθεί και η σκέψη μία από τις σειρές να αφορά το origin κάποιου από τους χαρακτήρες.