Λόγω
Βρείτε μας στο

30 Σεπτεμβρίου 1996. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω τιμής» προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega. Από την πρώτη στιγμή, το τηλεοπτικό κοινό καθηλώθηκε στους τηλεοπτικούς του δέκτες παρακολουθώντας τις περιπέτειες και τους έρωτες μιας παρέας νεαρών. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου πέτυχε την απόλυτη επιτυχία με τη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της στη μικρή οθόνη. Η τηλεθέαση; Τεράστια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της επιστροφής της εν λόγω παραγωγής 20 χρόνια μετά την προβολή της πρεμιέρας της.

Η Παπαοικονόμου είναι ιδιαιτέρως θετική για την επιστροφή της σειράς που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν 1996 – 1997. Μιας σειράς της οποίας τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα.

Από τα ‘90s στο 2017 – Επιστρέφει 20 χρόνια μετά το «Λόγω τιμής»;

Η ίδια έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον Ant1. Το concept θέλει τους βασικούς ήρωες σε νέες περιπέτειες, 20 χρόνια μετά. Οι πρωταγωνιστές, μάλιστα, θα είναι οι ίδιοι που απολαύσαμε τότε, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον σκηνοθέτη, Λάμπη Ζαρουτιάδη.

Όπως όμως έχει γίνει γνωστό, οι αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για την πραγματοποίηση της σειράς, αποτελούν αυτή τη στιγμή το τελευταίο εμπόδιο πριν πάρει το πράσινο φως . Το γεγονός πως οι Άλκις Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης , Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Τσάβαλου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί που συμμετείχαν στο «Λόγω τιμής», πέτυχαν στο χώρο της υποκριτικής, καθιστά σαφές πως το κασέ τους είναι πλέον αρκετά υψηλό. Θα υπάρξουν φυσικά και νέες προσθήκες ηθοποιών, που θα αναλάβουν τους ρόλους των ανθρώπων που μπήκαν στη ζωή των βασικών ηρώων καθ’ όλη τη διάρκεια των 20 αυτών χρόνων.

Κάπως έτσι, το κόστος παραγωγής αυξάνεται σημαντικά, όμως τόσο η θέληση των συντελεστών να αρχίσουν ξανά τα γυρίσματα, όσο και η πίστη των διευθυντών προογράμματος των καναλιών ότι η επιτυχία της θα είναι εξασφαλισμένη, καθιστούν πιο ρεαλιστικό από ποτέ το σενάριο επιστροφής της σειράς.

Από τα ‘90s στο 2017 – Επιστρέφει 20 χρόνια μετά το «Λόγω τιμής»;

Άλλωστε η επιτυχία του ξαναζεσταμένου φαγητού του Survivor και του Deal, άνοιξε την όρεξη των καναλαρχών και (απ)έδειξε ότι οι παλιές, επιτυχημένες συνταγές έχουν ακόμα πέραση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αγκαλιάζει κάθε καλή και προσεγμένη παραγωγή. Ειδικά αν του θυμίζει κιόλας κάτι απ’ το όμορφο παρελθόν του.

Και όπως και να το κάνουμε το «Λόγω τιμής» είναι ένα κομμάτι του παρελθόντος και της παιδικής μας ηλικίας! Δεν συμφωνείτε;

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της