τηλεπαιχνίδι
Βρείτε μας στο

Σειρές «κόβονται», σειρές μένουν. Ευτυχώς για εμάς, η ωραιότερη ίσως παραγωγή που πέρασε φέτος από την ελληνική τηλεόραση, επιβιώνει και αναμένεται να συνεχίσει δυναμικά. Αν και έκανε πρεμιέρα στις αρχές Μαΐου, ο ALPHA τη θεωρεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του και δε μπορεί να αφήσει το concept της ανεκμετάλλευτο. Ακριβή; Ναι. Αλλά ανταμείβει το κανάλι με υψηλή τηλεθέαση.  Ο λόγος για το «Παραμύθι… αλλιώς». Η «μεσαιωνική» σειρά με τις πινελιές Game of Thrones εντυπωσίασε τόσο με το πρωτότυπο σενάριο όσο και με τις εκπληκτικές ερμηνείες.

80.000 ευρώ το επεισόδιο: Η πιο ακριβή σειρά της τηλεόρασης είναι η απάντηση του Alpha στο Survivor

Κατάφερε, μάλιστα να αντισταθεί στον τυφώνα των περικοπών. Όπως όλα τα προγράμματα του ALPHA, έτσι κι αυτό, θα κάνει μια μικρή καλοκαιρινή παύση και θα επανέλθει δυναμικά τον Σεπτέμβριο.

Η ανατρεπτική κωμωδία με τους σπαρταριστούς διαλόγους κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό. Οι φανατικοί οπαδοί της κάνουν λόγο για την καλύτερη και πιο προσεγμένη σειρά που είδαμε φέτος και  δεν έχουν άδικο. Η αλήθεια είναι όμως, πως τόσο ο ALPHA της Ελλάδας όσο και ο ALPHA Κύπρου επένδυσαν πολύ σε αυτή.

80.000 ευρώ το επεισόδιο: Η πιο ακριβή σειρά της τηλεόρασης είναι η απάντηση του Alpha στο Survivor

Με πολλά εκατομμύρια ευρώ… Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης.

Το κόστος του κάθε επεισοδίου; 80 χιλιάδες ευρώ!

«Μας κοστίζει 80.000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι μία σειρά εποχής που θέλαμε να έχει όλη την αληθοφάνεια σε σκηνικά, σε ρούχα, σε κατασκευές, σε κτίρια και σε κόσμο. Κόστισε αρκετά και το γεγονός ότι άργησε να ξεκινήσει. Όλα αυτά τα ποσά όμως δεν θα ισχύουν όταν βγούμε στον αέρα γιατί θα αποσβεσθούν από το κανάλι στην πάροδο του χρόνου. Και προς τιμήν του ο ALPHA παρόλα τα εμπόδια που είχαν προκύψει με τις τηλεοπτικές άδειες, συνέχισε και εξακολουθεί να μας στηρίζει», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα άλλη μια σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό, η πολυσυζητημένη Ραχούλα, δεν πήρε το πράσινο φως για του χρόνου.

Και αυτή ήταν μια ακριβή παραγωγή κυρίως λόγω των πολλών εξωτερικών γυρισμάτων, όμως δεν έφτανε σε τέτοια επίπεδα. Το παραμύθι αλλιώς είναι αναμφίβολα η πιο ακριβή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (τα 20 επεισόδια, κοστίζουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο) και μια απ’ τις πιο ακριβες των τελευταίων ετών! Οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν τόσο πολύ σε αυτή, ώστε δεν αποκλείεται να τη δούμε την επόμενη σεζόν απέναντι απ’ το Survivor 2, σε μια τιτανομαχία, στην οποία κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει τον τελικό νικητή. Αν και η συγκεκριμένη απόφαση είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Γιατί όποια σειρά ή εκπομπή έπαιξε φέτος απέναντι απ’ τον τυφώνα Survivor εξαφανίστηκε απ’ τον χάρτη. Θα είναι έτσι τα πράγματα όμως και του χρόνου, όταν ο Ντάνος και οι άλλοι παίκτες θα αποτελούν μια ανάμνηση παλιά και το φάντασμά τους θα στοιχειώνει τους καινούριους;

80.000 ευρώ το επεισόδιο: Η πιο ακριβή σειρά της τηλεόρασης είναι η απάντηση του Alpha στο Survivor
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ποιες άλλες σειρές του Alpha κόβονται

Δυο απ’ τις σειρές που αγαπήθηκαν διαβάστε περισσότερα