Ο Marilyn Manson πρωταγωνιστεί σε θρίλερ και στοιχειώνει τα όνειρά μας... (Vid)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ο Marilyn Manson πρωταγωνιστεί σε θρίλερ και στοιχειώνει τα όνειρά μας… (Vid)

Ο Marilyn Manson σε θρίλερ: τα παιδιά ας κλείσουν τα μάτια τους...

Η μορφή του υπήρξε ο ζωντανός εφιάλτης εκατομμυρίων παιδιών. Άπειροι γονείς αγχώθηκαν πως τα έφηβα παιδιά τους θα καταστραφούν ακούγοντάς τον. Κατηγορήθηκε για σατανισμό -αν και ο ίδιος όλα αυτά τα αποκαλεί μπαρούφες- και ήταν ένας από τους χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του ακραίου ήχου των ΗΠΑ. Τώρα ο Marilyn Manson ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα θρίλερ και ήδη προκαλεί εφιάλτες.

Συγκεκριμένα, ο Marilyn Manson θα έχει τον κεντρικό ρόλο στο θρίλερ «Let Me Make You a Martyr» όπου και θα υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο με το όνομα Pope. Ο Pope προσλαμβάνεται από έναν άντρα που τον εξουσιοδοτεί να σκοτώσει τον γιο του, ο οποίος ερωτεύτηκε τον ετεροθαλή αδερφό του!

Ο Marilyn Manson πρωταγωνιστεί σε θρίλερ και στοιχειώνει τα όνειρά μας... (Vid)

Οι δημιουργοί της ταινίας, John Swab και Corey Asraf έχουν δηλώσει: «Θέλαμε να πούμε μια ιστορία με στοιχεία από πράγματα που έχουμε ζήσει, μια ιστορία με βλαβερούς εθισμούς και κακοποίηση. Μετά από 10 χρόνια προσπάθειας είμαστε ενθουσιασμένοι που τα καταφέρνουμε».

Από την πλευρά του, ο Manson έχει τονίσει: «Μου ζήτησαν να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που είναι ικανός να σκοτώσει ένα σωρό ανθρώπους, να κάψει ένα ολόκληρο σπίτι με κόσμο μέσα. Απάντησα θετικά προφανώς».

Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε…