Voldemort
Βρείτε μας στο

Στο άκουσμα των λέξεων Harry Potter συμβαίνει πάντα το ίδιο. Μια αντίδραση αλυσιδωτή. Ξεκινάει από τον ενθουσιασμό, πάει στην ανάμνηση και καταλήγει στο ρίγος. Όχι τον Κωνσταντίνο. Γι΄αυτό όταν η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε πριν δύο χρόνια ότι θα κυκλοφορήσει τριλογία που αφορά το σύμπαν του κόσμου των μάγων, αλλά σε πολύ προγενέστερη περίοδο, ο ενθουσιασμός έφτασε στα ύψη. Βοήθησε και ότι πρωταγωνιστής είναι ο Έντι Ρεντμέιν. Το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, το δεύτερο θα έρθει σε ενάμιση χρόνο και το τρίτο το 2020. Μέχρι τότε όμως μπορείς να πάρεις καλή δόση με το Voldemort.

Αν είσαι εθισμένος φαν τότε ξέρεις για τι μιλάμε. Η ομάδα Polygon και η εταιρεία παραγωγής Tryangle Films έφτιαξαν για πλάκα ένα trailer για ταινία που αφορά τα πεπραγμένα του μάγου πολύ πριν εμφανιστεί ο Harry Potter. Το trailer έπιασε 4 εκατομμύρια περίπου στο Youtube και άλλα 30 εκατομμύρια στο Facebook, με αποτέλεσμα να συμβεί κάτι το εκπληκτικό.

Οι συντελεστές να δεχτούν κάλεσμα από τη Warner Bros για να φτιάξουν κανονική ταινία με επίκεντρο τον Tom Marvolo Riddle. Μια ιδέα που τους ήρθε όταν διάβασαν το 6ο βιβλίο και συνειδητοποίησαν ότι έλειπαν πολλά σημαντικά σημεία από την κινηματογραφική αφήγηση.

Αρχικά για να φέρουν σε πέρας την επιθυμία τους για μικρό ταινιάκι, ανάρτησαν το βίντεο στο Kickstarter και ξεκίνησαν την διαδικασία χρηματοδότησης. Το 2016 η Warner Bros τους ζήτησε να διακόψουν την προσπάθεια για να συναντηθούν. Η συνάντηση έγινε και αυτό που αποφασίστηκε είναι η εταιρεία να βάλει τα χρήματα για να γίνει μια ταινία κανονικής διάρκειας με τίτλο Voldemort: Origins of the Heir, σε σκηνοθεσία-σενάριο-παραγωγή των Τζιανμαρία Πετσάτο και Στέφανο Πρέστια.

Σύμφωνα με την Mirror η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει με αποσκοπό το κέρδος, γι΄αυτό θα βγει στο Youtube ολόκληρη. Το σενάριο της μιλάει για μερικές δεκαετίες πριν τον Potter, το 1943, την χρονιά του σκανδάλου στον Οίκο των Ξωτικών. Τότε που ο Riddle εξαφανίστηκε από το Hogwarts και η Grisha Mac Laggen, απόγονος του Gryffindor, αναζητά την σκοτεινή συμμετοχή του Tom Riddle στην δολοφονία της Hepzibah Smith, μέλος της οικογένειας Hufflepuff. Η εμπλοκή του είναι δεδομένη, αλλά αυτό που αναζητείται είναι ο βαθμός.

Από το trailer αναδύεται μια ατμόσφαιρα που δεν διαφέρει σε πολλά από τις προηγούμενες ταινίες, παρόλο που η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν θα υπογράψει το σενάριο. Άγνωστο παραμένει αν θα δώσει κάποιες κατευθύνσεις. Το  Origins of the Heir έχει προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει ως το τέλος του χρόνου, οπότε προσδεθείτε!

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;