The Deuce: Έρχεται διπλός Τζέιμς Φράνκο από τον Σεπτέμβριο
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Deuce: Έρχεται διπλός Τζέιμς Φράνκο από τον Σεπτέμβριο

Ο τύπος που θα θέλαμε να είναι κολλητός μας, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του HBO.

Σας έχω πει ότι μ΄αρέσει πολύ ο Τζέιμς Φράνκο ως τύπος; Αν όχι, σας το λέω. Κι αφού σας το είπα, θα σας το ξαναπώ. Μ΄αρέσει πολύ ο Τζέιμς Φράνκο ως τύπος. Θα ήθελα να ήμουν ο wingman του. Ή αυτός ο δικός μου. Σε κάθε περίπτωση αυτός θα κατέληγε το βράδυ με κάποια στο κρεβάτι κι εγώ θα έμενα με την φίλη της να της λέω αστεία και το πόσο τρομερός τύπος είναι ο Τζέιμς. Τηρουμένων όλων των άνωθι και πριν αρχίσω να επαναλαμβάνομαι, θα πω ότι στο άκουσμα αυτού που θα συμβεί από τον Σεπτέμβριο, δε γινόταν παρά να σχηματιστεί μια μεγάλη ικανοποίηση και πλησμονή. Ο λόγος για το The Deuce.

Πρόκειται για ένα μόνο από το μεγάλο δείγμα τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν από τον Σεπτέμβρη του 2017 μέχρι τον Μάιο του 2018. Αλλά κρίνοντας από τις λεπτομέρειες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, θα βρίσκεται σε πολύ υψηλή εκτίμηση. Δεν είναι μόνο ότι θα δούμε τον Φράνκο σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είναι ότι το πρώτο δείγμα σειράς του, το 11.22.63 ήταν καταπληκτικό. Είναι ότι θυμίζοντας τον τρίτο κύκλο του Fargo ή το Legend με τον Χάρντι, θα έχει διπλό ρόλο.

Το The Deuce θα μας γυρίσει στην Times Square. Σε μια εποχή που δεν ήταν ένα μεγάλο δημόσιο θέαμα όπως σήμερα. Πλανόδιοι μουσικοί, στρίπερ, Free The Nipple είναι πολύ μακρινά για την δεκαετία του ’70. Τότε που τα ηνία της νυχτερινής της όψης ανήκαν σε πόρνες, peepshows και μαφιόζους. Κυρίως τους τελευταίους.

The Deuce: Έρχεται διπλός Τζέιμς Φράνκο από τον Σεπτέμβριο

The Deuce: Έρχεται διπλός Τζέιμς Φράνκο από τον Σεπτέμβριο

Εκεί ο Φράνκο θα είναι οι αψίκοροι δίδυμοι αδερφοί Φράνκι και Βίνσεντ, που δουλεύουν ως μπάρμεν σε ένα μαγαζί που αποτελεί βιτρίνα της μαφίας. Στο πλάι του Φράνκο θα βρεθεί η Μάγκι Γκίλενχαλ. Η Μάγκι, μετά το Honourable Woman, αναζητά έναν ακόμα άρτιο ρόλο. Η Έιλιν Μέρελ που θα υποδυθεί, είναι μια ιερόδουλη με μεγάλες προσδοκίες και βλέψεις, για τις οποίες δεν κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στο θεμιτό και το αθέμιτο. Το teaser κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα και σύμφωνα με το Entertainmen Weekly ο Τζέιμς έχει σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια.

Το τελευταίο και εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα της σειράς είναι ότι φέρει την υπογραφή των Ντέιβιντ Σιμόν, Ρίτσαρντ Πράις και Τζορτζ Πελεκάνος. Αν τα ονόματα δε σου λένε κάτι, θα σου πω απλώς ότι είναι η dream team που έφτιαξε το The Wire. Γι΄αυτό από 10 Σεπτεμβρίου ετοιμάσου να αποκτήσεις ένα νέο κόλλημα!

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα