The Walking Dead: Ο 7ος κύκλος θα είναι σκοτεινός και τρομακτικός
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Walking Dead: Ο 7ος κύκλος θα είναι σκοτεινός και τρομακτικός

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του έβδομου και πιο σκοτεινού κύκλου της σειράς…

«Θα σε σκοτώσω ˙ όχι σήμερα ˙ ούτε αύριο ˙ αλλά θα σε σκοτώσω» βρίσκει τη δύναμη να ψελλίσει ο Rick με την ένταση να είναι αποτυπωμένη στο βλέμμα έχοντας μόλις βιώσει ίσως την πιο άγρια μέχρι τώρα σκηνή στη σειρά.

walk4

Και μολονότι είναι συντετριμμένος, με το πρόσωπό του ματωμένο με αίμα που ανήκει σε κάποιον από τους συντρόφους του, ηττημένος ολοκληρωτικά, ανήμπορος, ξέρεις πως θα κρατήσει την υπόσχεσή του. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της σειράς μας αφήνει να καταλάβουμε πως ο έβδομος κύκλος θα είναι σκοτεινός και τρομακτικός.

Η Λουσίλ, το ματωμένο καλυμμένο με αγκαθωτό σύρμα ρόπαλο του μπέιζμπολ που κρατά ο Negan, έχει μόλις χρησιμοποιηθεί, για να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τους κεντρικούς ήρωες. Ο έβδομος κύκλος πιάνει το νήμα εκεί που το είχε αφήσει ο προηγούμενος. Η έκτη σεζόν είχε κλείσει με μια σκηνή που μας πήρε πολύ καιρό να ξεχάσουμε.

walk1

Όλοι οι κεντρικοί ήρωες γονατισμένοι, ανήμποροι και εμείς να παρακολουθούμε με ένα σφίξιμο στο στομάχι το σαδιστικό αμπεμπαμπλόμ που θα οδηγήσει έναν από αυτούς στον κόσμο των νεκρών.

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν δίνει απαντήσεις αλλά μας γεμίζει προσδοκίες. Την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου ο έβδομος κύκλος κάνει πρεμιέρα…

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα