Τσάρλι
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ο Τσάρλι Χάρπερ ήταν ο καλύτερος θείος που έκατσε με τη νεολαία

Τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις. Το Τσάρλι θα ήθελα πάρα πολύ να μην τον έχω διαλέξει.

Όταν πριν από ενάμιση χρόνο γινόταν γνωστό ότι ο Τσάρλι Σιν είναι φορέας του HIV, κάτι μέσα μας έσπασε. Έσπασε όχι γιατί είναι φορέας, αλλά για το πως φερόταν με σκοπό να το κρύψει και να συνεχίζει να πηγαίνει με γυναίκες. Πληρωμένες ή όχι. Ο Τσάρλι Σιν είναι μια μορφή που αγαπήσαμε στο Hot Shots και λατρέψαμε στο Two And A Half Men. Ιδίως στο δεύτερο, αφού μας σύστησε μια πλειάδα από σούπερ σέξι γυναίκες. Για 8 σεζόν ήταν ο Τσάρλι Χάρπερ. Ο θείος που θα θέλαμε να έχουμε σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Ο θείος που θα θέλαμε να κάθεται με τη νεολαία. Ο μοναδικός συγγενής για τον οποίο θα ήμασταν ευγνώμονες που δεν τον διαλέξαμε.

Δυστυχώς ο Τζέικ δεν μπόρεσε να διατηρήσει το μενταλιτέ και τα αποστάγματα σοφίας που του μετέδωσε ο θείος του και πήγε κι έγινε θρησκοταλίμπανος. Για αυτά τα 8 χρόνια πάντως πήρε ερείσματα. Πήρε μια ολόκληρη φιλοσοφία από την οποία θα μπορούσε να γίνει καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Ο απαράβατος κανόνας της πολυγαμίας είναι ο πυρήνας. Χωρίς αυτόν δεν μπορείς να πετύχεις όλα τα υπόλοιπα. Είναι το αντίστοιχο της σαμσάρα στον Βουδισμό. Οι συνέχειες είναι πλοκάμια που απλώνονται.

Μάθημα 1ο: Κοιμήσου στο σχολείο όπως κάνουν όλοι

Γιατί να μην σηκωθείς νωρίτερα από το κρεβάτι, να απολαύσεις τη διαδρομή και μετά να κοιμηθείς στο θρανίο;

Μάθημα 2ο: Δεν χρειάζεται πραγματικά να ακούς. Αρκεί να λες «Καταλαβαίνω» με συμπόνια

Οι γυναίκες αυτό ψάχνουν. Έναν άνθρωπο να ακούει. Όχι να τα συγκρατεί κιόλας.

Μάθημα 3ο: Αν θες να πάρεις πίτσα στο σχολείο, τότε πάρε την κατεψυγμένη. Κάτσε πάνω της και μέχρι το μεσημέρι θα έχει ζεσταθεί.

Τέρμα το τοστάκι ή η τυρόπιτα από το κυλικείο. Κατεψυγμένη πίτσα. Και βρες τρόπο να την ζεστάνεις. Γίνε λίγο Survivor.

Μάθημα 4ο: Χρειάζεται παραπάνω από σεξ για να είναι ευτυχισμένος ένας άντρας ή ο Τσάρλι. Πρέπει να έχει και πολλά λεφτά.

Νταν Μπιλζέριαν πριν τον Νταν Μπιλζέριαν.

Μάθημα 5ο: Όταν χορεύεις με ένα κορίτσι στο πάρτι μην κοιτάς τα παπούτσια σου. Κοίτα την στα μάτια. Προσποιήσου ότι ενδιαφέρεσαι.

Ή στα μάτια ή λίγο πιο κάτω από τα μάτια. Και μην κάνεις τρελές κινήσεις. Δε θες να γελάει μαζί σου.

Μάθημα 6ο: Μην μπερδεύεις τα cupcakes με την αγάπη. Όλοι αγαπάμε τα cupcakes, δε σημαίνει ότι πρέπει να αγαπάμε τον ψήστη. Όταν κάποιος σου δίνει cupcake απλώς απόλαυσε το. Μην δένεσαι συναισθηματικά. Γιατί μπορεί να καταλήξεις με το ίδιο cupcake για όλη σου τη ζωή. 

Επιτέλους λέγονται αλήθειες. Το cupcake είναι το πιο μέτριο γλυκό για να πάρεις στα γενέθλια και να κεράσεις. Είναι κέικ που το στολίζουν με ζαχαρωτά και χρώματα και νιώθεις σα να τρως πόνυ με ουράνιο τόξο.

Μάθημα 7ο: Ξέρεις τι με κάνει κουλ τύπο; Ότι η γνώμη σου δεν με ενδιαφέρει καθόλου

Δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για αυτό που πιστεύουν οι άλλοι. Μόνο γι΄αυτό που πιστεύουν οι άλλες.

Μάθημα 80: Όταν σε παρατάνε, δεν κάθεσαι να κλαις τη μοίρα σου. Βγαίνεις έξω και βρίσκεις μια πιο ωραία.

Απαράβατος κανόνας. Σε παράτησε; Σε απέρριψε; Βγες έξω. Ξέρεις πόσες περιμένουν να σε απορρίψουν;

Πάρε και μια ισχυρή δόση από Τσάρλι για να την ευχαριστηθείς!