Narcos
Βρείτε μας στο

Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο στο Μεδεγίν. Ο Πάμπλο Εσκομπάρ είναι νεκρός. Η αιματοχυσία που έγινε για χάρη του τελείωσε με το δικό του αίμα. Και έγινε όπως ακριβώς το ήθελε η DEA. Από τα χέρια ενός Κολομβιανού αστυνομικού. Από το σύμβολο των Κολομβιανών που δεν υποτάχτηκαν ούτε προσκύνησαν τον Patron. Μετά απ΄αυτόν η Κολομβία δεν είναι πια ίδια. Οι Narcos της μετά-Εσκομπάρ εποχής είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι.

Η τρίτη σεζόν του Narcos απέκτησε το πρώτο της teaser, ενώ έγινε γνωστό πως θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου από το Netflix. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνος και ταυτόχρονα συμπονετικός από τον Πάμπλο. Πολλοί όμως μπορούν να γίνουν μόνο επικίνδυνοι. Με πολύ διαφορετικό operandi από του Πάμπλο. Κι όταν είσαι μόνο επικίνδυνος, δεν έχεις ανθρώπους να σε προστατεύσουν όταν έρθει η στιγμή. Εμφανίζεσαι διαρκώς έκθετος και είναι ζήτημα χρόνου να σε πιάσει η αστυνομία.

Ο Χαβιέρ Πένια συνεργάστηκε μαζί τους για να αποδυναμώσουν εντελώς τον κυρίαρχο Εσκομπάρ. Τώρα, μόνος του χωρίς την βοήθεια του Στιβ Μέρφι (ο Μπόιντ Χόλμπρουκ δεν θα εμφανιστεί σε αυτή τη σεζόν), θα ηγηθεί των προσπαθειών της σύλληψης του Cali Cartel. Ένα καρτέλ που διαφέρει από αυτό του Μεδεγίν. Γιατί δεν έχει οργάνωση πυραμίδας. Έχει 4 Narcos ηγέτες. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη κάλυψη αν ο ένας συλληφθεί ή πεθάνει, αλλά και περισσότερες κόντρες.

«Πόσα ξέρεις για το Cali Cartel;» ρωτάνε τον Χαβιέρ Πένια (Πέδρο Πασκάλ) στο τέλος της 2ης σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι ο Πένια νομίζει πως ξέρει καλά και την Τζούδι Μονκάδα και τα μεγάλα κεφάλια του καρτέλ, τους αδερφούς Ορεχουέλα και τον Πάτσο Χερέρα. Πιστεύει ότι το μοτίβο και οι τακτικές του Patron θα επαναληφθούν. Λάθος. Το καρτέλ έχει βάλει στο μάτι μέλη της κυβέρνησης και τους χρηματοδοτεί για να έχει ασυλία. Λειτουργούν στις σκιές και αποφεύγουν τη βία. Δεν θέλουν να τραβήξουν τα μάτια πάνω τους. Δεν τους νοιάζει να γίνουν γνωστοί.

Το Cali Carter δεν διακινδύνεψε να μπει σε αμερικανικά εδάφη και να μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Άφησε την βρώμικη δουλειά στον El Chapo, τον κορυφαίο μέχρι σήμερα ναρκωτέμπορο του Μεξικό. Στο teaser βλέπουμε τον Πένια να μας βάζει στο κλίμα των δύο επόμενων σεζόν!