παγίδα

«Πτώματα ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο στην πόλη.

Καθένα από τα θύματα έχει υποστεί έναν απίστευτα φρικτό θάνατο. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα και μόνο όνομα: Τζον Κράμερ.

Πώς, όμως, είναι δυνατό κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο άνδρας που έγινε γνωστός ως Jigsaw έχει πεθάνει πάνω από δέκα χρόνια»;

Αυτά ακριβώς τα λόγια διαβάσαμε στη σύνοψη της 8ης κατά σειρά ταινίας «SAW» που θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις  27 Οκτωβρίου του 2017. Όπως πάντα, ακριβώς λίγο πριν το Halloween.

Ο τίτλος της θα φέρει το όνομα του πανούργου σαδιστή εκτελεστή που όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί: Jigsaw.

Τα πρώτα τρέιλερ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, με τους θαυμαστές του επιτυχημένου franchise να ανυπομονούν. Οι παραγωγή του «SAW 8» έχει επιλέξει να ανοίγει ένα – ένα τα χαρτιά της, δίνοντας μας ένα μόνο hint τη φορά όσον αφορά στο τι θα δούμε.

Μέχρι στιγμής -προς ανακούφιση των φανατικών του «Σε Βλέπω»- γνωρίζουμε πως ο 74χρονος Τόμπιν Μπελ θα κάνει την εμφάνισή του και στο «Jigsaw» παρότι σεναριακά έχει πεθάνει ήδη από την 3η ταινία.

Αυτό που όλοι περιμένουν να εξακριβώσουν είναι το αν οι παγίδες θανάτου του Τζον Κράμερ θα είναι το ίδιο σκληρές με τις προηγούμενες.

Και όπως φαίνεται… θα είναι, καθώς το αίμα θα ρέει ξανά άφθονο καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας.

Η πρώτη φωτογραφία – αποκάλυψη σχετικά με το είδος της πρώτης «εκτέλεσης» δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα και αποδεικνύει πως οι λάτρεις του τρόμου δεν θα απογοητευτούν!

Πρόκειται για έναν από τους πιο βασανιστικούς θανάτους, με το θύμα να «βυθίζεται» σε αναρροφητήρα σιτηρών και την εικόνα να οδηγεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Θα δούμε την ηθοποιό Λόρα Βάντερβουρτ να συνθλίβεται αργά και βασανιστικά.

SAW 8: Αυτή είναι η πρώτη φρικιαστική παγίδα του Jigsaw (Pics)

Εξίσου αποκαλυπτικό ήταν και το νέο τρέιλερ στο οποίο αποκαλύπτονται μερικά ακόμα στοιχεία. Πάνω από τον αναρροφητήρα σιτηρών πέφτουν… λεπίδες!

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική παγίδα που αποκαλύφθηκε μέσω φωτογραφιών από τους συντελεστές του νέου σίκουελ. Μερικούς μήνες πριν, ο ίδιος ο Τόμπιν Μπελ ανήρτησε μία αινιγματική φωτογραφία με μία ακόμα πιο ιντριγκαδόρικη λεζάντα. «Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε τρενάκι του λούνα παρκ … κοίτα επάνω»!

O Billy, λοιπόν, επιστρέφει! Γεγονός πους μας γυρίζει πίσω πολλά πολλά χρόνια, καθώς η χαρακτηριστική κούκλα του Jigsaw μας είχε -ομολογουμένως- λείψει πολύ.

Όπως φαίνεται έχουμε πολλά ακόμα να δούμε. Εξάλλου, το σενάριο των Τζος Στόλμπεργκ και  Πιτ Γκόλντφινγκερ και η σκηνοθεσία των αδερφών Πιτ και Μάικλ Σπίριγκ αποτελούν εγγύηση.

Μέχρι την πρεμιέρα, πάμε να θυμηθούμε τις πιο hardcore παγίδες του Jigsaw και συνεπώς… τους πιο άτυχους χαρακτήρες όλων των ταινιών.

Τι κι αν μερικοί επιβίωσαν αρχικά; Το τέλος δεν άργησε να έρθει…