Kingsman
Βρείτε μας στο

Αυτή η εβδομάδα προσέφερε και θα προσφέρει μέχρι αύριο μπόλικο κινηματογραφικό υλικό. Η Comic Con στο Σαν Ντιέγκο ξεκίνησε την Πέμπτη και τελειώνει αύριο και αναμένεται να πέσει ένας ορυμαγδός από trailer. Γι΄αυτά θα γίνει ένα μεγάλο συγκεντρωτικό από βδομάδα, οπότε μπορείς να αρκεστείς σε ένα μικρό ορεκτικό. Ορεκτικό που περιέχει το Kingsman, τους Defenders και Dark Tower δεν το λες λίγο.

– Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι ένας τύπος που πολύ αγαπάμε. Τα τελευταία χρόνια ιδίως που έχει κάνει το The Strain. Με το Crimson Peak να μην είναι από τα καλύτερα του, φιλοδοξεί να επαναφέρει την ζέση μας για την κινηματογραφική του δράση με το Shape of Water. Η πηγή της ιδέας του βρίσκεται στο ίδιο σημείο με αυτό του Stranger Things. Κρυφά πειράματα της αμερικανικής κυβέρνησης στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, η ανακάλυψη των οποίων θα φέρει τους ανθρώπους αντιμέτωπους με κάτι εντελώς μη αναμενόμενο. Με Μάικλ Σάνον και Οκτάβια Σπένσερ στο καστ.

Τον Δεκέμβριο στις αίθουσες.

– Ο Κρις Πάιν, στον απόηχο του Hell or High Water, πρωταγωνιστεί στην ιδιαίτερη ταινία της Άβα ΝτουΒερνέ. Μαζί του στο καστ Ριζ Γουίδερσπουν, Ζακ Γαλιφιανάκης και η Όπρα Γουίνφρι. Δύο αδέρφια ζουν για 5 χρόνια χωρίς τον πατέρα τους. Εκείνος έχει χρησιμοποιήσει το τεσσεράκτιο, μια συσκευή που σε ταξιδεύει στο σύμπαν. Τα δύο αδέρφια, ένας συμμαθητής της κοπέλας, και τρεις αστροταξιδιώτες, θα ταξιδέψουν μαζί τους σε ένα σημείο του σύμπαντος όπου συγκεντρώνεται τεράστιο μίσος.

Τον Μάρτιο του 2018 στις αίθουσες

– 20 μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου κύκλου, ένα νέο trailer των Defenders δίνει μερικά παραπάνω στοιχεία. Την παρουσία του Punisher, τη Σιγκούρνι Γουίβερ στο στρατόπεδο του The Hand, την Electra και τρομερές σκηνές μάχης.

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

– Τζούλιαν Μουρ σε ρόλο κακιάς, Τζεφ Μπρίτζες, Τσάνινγκ Τέιτουμ, intelligence officer Χάλε Μπέρι, γελαδάρης Πέδρο Πασκάλ, Βίνι Τζόουνς και φυσικά το δίδυμο Κόλιν Φερθ-Τάρον Έτζερτον εμφανίζονται σε πλήρη δράση στο extended version trailer του Kingsman: Golden Circle που κυκλοφόρησε. Αναμφίβολα το δεύτερο μέρος θα ανεβάσει κατακόρυφα την αγάπη για την ταινία.

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

– Άλλο ένα trailer για το Dark Tower. Μια ταινία που πολλοί λένε ότι θα είναι η καλύτερη στιβενκινγκική αναπαράσταση στο σινεμά. Για την ταινία στα έχουμε πει κι εδώ. Επίσης στο trailer ο ΜακΚόναχι θυμίζει κάτι από Κρίστοφερ Γουόκεν και είναι αστείο, γιατί αυτός και ο Γουόκεν αποτελούν τους ηθοποιούς που μπορούν να μιμηθούν σχεδόν όλοι στο Χόλιγουντ.

Κυκλοφορεί 3 Αυγούστου.

– Ένα από τα πιο πετυχημένα manga γίνεται ταινία και με όλα τα φόντα για να πετύχει με την σειρά του. Με σκηνοθέτη τον Άνταμ Γουίνγκαρντ του Blair Witch, με τον Γούιλιεμ Νταφόε σε έναν από τους πιο creepy ρόλους του, με το Netflix στην παραγωγή. Υπάρχει όμως κι ένα πρόβλημα. Ισχυρή αντίδραση στο γεγονός ότι το Netflix έβαλε μη Γιαπωνέζους ηθοποιούς σε μια ιστορία που το origin της βρίσκεται στην Άπω Ανατολή.

Κυκλοφορεί στις 25 Αυγούστου μέσω Netflix.

– Ο Ντέιβιντ Άγιερ (Training Day, Fury, Suacide Squad) και ο Γουίλ Σμιθ ενώνονται ξανά σε μια ταινία που κόστισε 90 εκατομμύρια και προβλέπεται να γίνει μεγάλο blockbuster. Είναι μάλιστα ο λόγος που ο Σμιθ αντιστάθηκε στην κριτική του Αλμοδοβάρ προς το Netflix, όταν συνευρέθηκαν στην επιτροπή των Καννών. Η περιγραφή της ταινίας είναι «urban fantasy crime action thriller» και δεν τα λες και λίγα. Ξωτικά, νεράιδες, καλά Ορκ και άνθρωποι διαπλέκονται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα του κόσμου.

Κυκλοφορεί στις 22 Δεκεμβρίου.

– Οι ξεχωριστές ιστορίες 19 πυροσβεστών από το Πρέσκοτ της Αριζόνα, που έχασαν την ζωή τους το 2013 σε μια μεγάλη πυρκαγιά στο Yarnell Hill. Τζος Μπρόλιν, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι συμπρωταγωνιστούν σε μια αφήγηση που θυμίζει Everest.

Κυκλοφορεί από την Sony στις 29 Οκτωβρίου.

– Το trailer προδιαθέτει για μια καταπληκτική αστυνομική της whodunnit μορφής ταινία. Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ένας ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να βρει τον σεσημασμένο δολοφόνο με τον χιονάνθρωπο με το κασκόλ. Βασισμένο στο βιβλίο του Τζο Νέσμπο, το The Snowman θα μας κάνει να τοποθετήσουμε τους χιονανθρώπους στην ίδια θέση με τους κλόουν.

Κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου.