Ready
Βρείτε μας στο

Μέρες Comic Con, μέρες ευλογίας. Κάθε μέρα σκάνε trailer από το πουθενά. Αδέρφια μας επιτίθενται. Αλλά δεν μας πειράζει καθόλου. Το πιο σημαντικό νέο της χθεσινής μέρας ήταν το trailer του Avengers: Infinity War που διέρρευσε πριν τον προγραμματισμό. Μέχρι να βγει όμως σε μια καλή ποιότητα βάζουμε μια άνω τελεία και πάμε στα πιο επίσημα. Το Thor: Ragnarok, το Ready Player One του Σπίλμπεργκ και στο πιο φρέσκο Westworld 2.0.

Thor

Από τις ελεγείες της Marvel το Thor ήταν μέχρι σήμερα το λιγότερο αναγνωρισμένο. Όχι αδίκως. Οι δύο πρώτες ταινίες δεν ήταν αντάξιες των δύο Iron Man ή των ταινιών Captain America. Το Ragnarok πάντως έχει δείξει από το πρώτο κιόλας trailer του ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι. Θα είναι μια επική ταινία. Και πώς να γίνει αλλιώς όταν ο Thor ενώνεται με Hulk, Loki και Valkyrie. Κυρίως όταν έχουμε την Κέιτ Μπλάνσετ να αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο χαμαιλέοντας είναι. Μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα αυτή η γυναίκα.

Ready Player One

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει έτοιμο το grande comeback του με ένα φουτουριστικό διήγημα στα μοτίβα που τον καθιέρωσαν. Το Ready Player One βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Έρνεστ Κλάιν. Βρισκόμαστε στο 2044, όπου ο κόσμος έχει γίνει κομμάτι της 80’s νοσταλγίας. Οι αναφορές σε εκείνη την δεκαετία πολλές. Ο νεαρός Γουέιντ Γουότς είναι ένας σεσημασμένος παίχτης του Oasis, ενός vr video game. Μέσα σε αυτό ξεκινάει ένα κυνήγι θησαυρού. Το storyline έχει κάτι από Tron, αλλά εισάγει και την δική του διαφορετικότητα στην οπτική του μέλλοντος. Είναι ένας συγκερασμός flash forward και flashback. Στο καστ θα δούμε τους Τάι Σεριντάν, Μαρκ Ράιλανς, Μπεν Μέντελσον, Ολίβια Κουκ και Τ. Τζ. Μίλερ.

Westworld

Με το πέρας της πρώτης σεζόν είχαμε αποτολμήσει να το χαρακτηρίσουμε το μεγαλύτερο δυστοπικό αφήγημα της εποχής μας. Δικαίως, δικαιότατα. Το πιο δύσκολο σε περιπτώσεις όπως αυτή του Westworld είναι η διάρκεια. Η τοποθέτηση του πήχη σε τόσο ψηλό σημείο, μειώνει τις πιθανότητες να περάσεις από πιο πάνω. Ελπίζω αυτή η πολυπλοκότητα και το μοίρασμα που είχε στον πρώτο κύκλο να συνεχιστεί και στον δεύτερο. Έναν δεύτερο για τον οποίο περιμέναμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Δεδομένου του θανάτου του Ρόμπερτ Φορντ και του γεγονότος ότι οι μηχανές κατάφεραν να σπάσουν το καλούπι του μικρόκοσμου που τους είχε φυλακίσει, ακουγόταν ότι οι συνδέσεις του τώρα με το τότε θα ήταν πολύ λίγες.

Μόνο που όλα φανερώνουν ότι ο 2ος κύκλος θα κάνει το aftermath. Η Ντολόρες σε ένα ανελέητο marching on the horse με το όπλο ανά χείρας παρέα με τον Τέντι. Η Μεβ ξανά στο εργαστήριο του Westworld με νεκρούς γύρω της. Ο Μπερνάρντ μπροστά στο πτώμα μιας τίγρης. Ο Άντρας με τα Μαύρα, ο άνθρωπος που έφτιαξε μαζί με τον Φορντ αυτή τη γουεστερνική δυστοπία, στέκεται με ένα «Elm’s Street μίξη με Χόπκινς» πρόσωπο, καλυμμένο από αίμα. Το ξενέρωμα έρχεται με το γεγονός ότι για να βγει η σειρά σε ένα ισάξιο επίπεδο, χρειάστηκε παραπάνω χρόνο. Οπότε μην περιμένεις να το δεις νωρίτερα από το 2018.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…