«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Αυτό ήταν το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς που δεν είδαμε ποτέ
Βρείτε μας στο

Μιλάμε αναμφίβολα για μια σειρά-φαινόμενο. Μια σειρά που κατάφερε να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αν και κόπηκε μετά το έκτο επεισόδιο.

Τα σενάρια για το τι είχε συμβεί και τελείωσε άδοξα η σειρά ήταν πολλά. Τελικά η απάντηση δόθηκε ύστερα από χρόνια και έβαλε τέλος στις φήμες που ακούγονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς θα θυμούνται ότι λίγους μήνες μετά το τέλος υπήρξε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξανδρος Ρήγας επιθυμούσε να μεταφέρει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» στη μεγάλη οθόνη και να κάνει μια κινηματογραφική ταινία, η οποία θα έδινε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των τηλεθεατών.

Η ιδέα αυτή δεν προχώρησε ποτέ και έτσι κανείς δεν έμαθε τι θα γινόταν στη συνέχεια και πώς θα τελείωνε η σειρά. Εμείς είχαμε μείνει στη σκηνή όπου ο Γεράσιμος Μαντάς έχει πάρει το όπλο και απειλεί τις 4 φίλες. Πάει το μυαλό σας τι θα γινόταν μετά;

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Αυτό ήταν το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς που δεν είδαμε ποτέ

Την απάντηση δίνει ένα δημοσίευμα των Νέων πριν 17 ακριβώς χρόνια, το οποίο αποκάλυπτε τη συνέχεια και το τέλος της σειράς. Διαβάστε τι ακριβώς έλεγε για τη συνέχεια του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» η οποία θα ολοκληρωνόταν μετά από 30 45λεπτά επεισόδια. Απέμεναν άλλα 24 δηλαδή, τα οποία δεν είδαμε ποτέ:

«Το παιχνίδι βρίσκει τις τέσσερις φίλες κερδισμένες. Σκοτώνουν τον καθηγητή και ακολουθεί μία περίοδος τρόμου, ενοχών, τύψεων, πισωγυρισμάτων όπου τις φέρνει πολύ κοντά στις αστυνομικές αρχές. Όταν ο φόβος να τις ανακαλύψουν δεν είναι πλέον ορατός αρχίζουν να ηρεμούν και να νιώθουν για πρώτη φορά στη ζωή τους μια πρωτοφανή δύναμη.

Λίγο πριν από το τέλος της ιστορίας τους μπαίνουν σε ένα δίλημμα. Ο καθηγητής σύμφωνα με το δικό τους δίκιο έπρεπε να πληρώσει. Είναι απόλυτα σίγουρες ότι έκαναν το σωστό, αλλά νιώθουν μέσα τους πως κι αυτές πρέπει να πληρώσουν. Έτσι λοιπόν παρουσιάζονται στον εισαγγελέα λέγοντας πως είναι αυτές που διέπραξαν τον φόνο του καθηγητή.

Στην αρχή δυσκολεύεται να τις πιστέψει, αλλά γρήγορα η αλήθεια έρχεται στο φως. Το θέμα γίνεται πρωτοσέλιδο και συγκλονίζει την κοινή γνώμη η οποία φυσικά διχάζεται. Μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκουν φανατικούς υποστηρικτές που ούτε καν τους υπολόγιζαν.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Η κοινωνία που μέχρι εκείνη τη στιγμή τους είχε δείξει ένα σκληρό πρόσωπο, τις δικαιώνει – ουσιαστικά τις αθωώνει – και μόλις κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του δικαστηρίου είναι πλέον ελεύθερες να αρχίσουν τη ζωή τους ξανά από την αρχή».

Το φινάλε μάλιστα είχε μια διπλή ανατροπή, την οποία ελάχιστοι περίμεναν, καθώς τα δυο πρόσωπα που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην αθώωση των κοριτσιών ήταν αυτά που δεν πίστευε κανείς. Ποια; Ο παπά-Λάμπρος (Παύλος Χαϊκάλης) και ο Ανέστης Τσιντικίδης (Παύλος Κοντογιαννίδης).

Ένα φινάλε που θα ήταν αντάξιο των προσδοκιών για μια απ’ τις καλύτερες σειρές που (δεν) είδαμε ποτέ…