Νινέτα
Βρείτε μας στο

Είναι αναμφίβολα ένας από τους ρόλους που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Όσα χρόνια και αν περάσουν η θρυλική Ντένη Μαρκορά δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Οι φαρμακερές ατάκες της, το απαράμιλλο στυλ και το μπρίο της, την έκαναν έναν απ’ τους πιο αγαπητούς ρόλους όλων των εποχών.

Και όμως, η Ντένη Μαρκορά, η φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού, ο χαρακτήρας που απογείωσε με το μοναδικό ταλέντο της η Ντίνα Κώνστα, δεν μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 1997 μέσα απ’ τους «Δυο ξένους», όπως πιστεύουν πολλοί.

Οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμούνται ότι την είχαμε απολαύσει για πρώτη φορά, 4 χρόνια νωρίτερα στη σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Το δις εξαμαρτείν».

Η σειρά ολοκληρώθηκε το 1996 και την επόμενη ακριβώς χρονιά η «Ντένη Μαρκορά» απ’ το «Δις εξαμαρτείν» πήρε «μεταγραφή» για τους «Δυο Ξένους».

Στο «Δις Εξαμαρτείν» η…Ντένη λεγόταν Γιολάντα Ραγιά, η οποία ήταν μια πληθωρική και δυναμική μεγαλοαστή και μέτοχος τηλεοπτικού καναλιού.

Ο ρόλος ήταν ίδιος ακριβώς με αυτόν της Ντένης. Οι ίδιες φαρκακερές ατάκες, το ίδιο ύφος, ακόμα και το ίδιο χτένισμα. Είναι σαν κάποιος να πήρε τον ίδιο ρόλο απ’ το ένα σήριαλ και να τον μετέφερε στο άλλο.

Και επειδή οι νεότεροι, δεν θα θυμούνται τη Γιολάντα Ραγιά και θα νομίζουν ότι απλώς υπερβάλουμε, γι’ αυτό ας μιλήσουν τα ντοκουμέντα. Στη σκηνή που θα δείτε, η ξανθιά κυρία ΔΕΝ είναι η Ντένη Μαρκορά. Είναι η Γιολάντα Ραγιά…

Και τώρα δείτε τις δυο κυρίες πλάι πλάι! Γιολάντα Ραγιά (αριστερά)-Ντένη Μαρκορά (δεξιά)! Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς το μοναδικό πράγμα που αλλάζει στις δυο φωτογραφίες είναι…ο φωτισμός!

Ίδιος ρόλος: Το σήριαλ απ' το οποίο πήρε μεταγραφή για τους «Δυο Ξένους» η θρυλική Ντένη Μαρκορά

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio