«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ετοιμάστε να ξοδέψετε ώρες ολόκληρες μπροστά από την τηλεόραση…

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει τελειώσει, οι πρώτες όμως πληροφορίες σχετικά με τη νέα «φουρνιά» ελληνικών σίριαλ έχουν ήδη γίνει γνωστές.

Τόσο τα ελληνικά κανάλια, όσο και οι συντελεστές μεγάλων παραγωγών της τηλεόρασης, έχουν κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με τα σχέδιά τους για τη νέα χρονιά.

Πολλά ακούγονται, λίγα επιβεβαιώνονται συνήθως πριν τον Σεπτέμβριο κάθε χρονιά, ωστόσο φέτος το τηλεοπτικό τοπίο της σεζόν 2017 – 2018 είναι λίγο πιο ξεκάθαρο.

Έτσι, τέσσερις τηλεοπτικές σειρές που ετοιμάζονται να βγουν στον αέρα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από τα κανάλια που θα τις προβάλλουν, ενώ μία ακόμα είναι στα σκαριά, παρότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι που θα την προβάλλει.

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ώρα να δούμε ποιες τηλεοπτικές παραγωγές έχουν «κλείσει» για τη νέα σεζόν!

«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» – Ant1

«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Tο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ στην ελληνική διασκευή της σειράς «Separados» σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Και πολύ καλά κάνει θα λέγαμε εμείς, καθώς πρόκειται για μία παραγωγή που θα μιλήσει (και) στην καρδιά των ανδρών!

Όπως η ονομασία της προδίδει, η σειρά θα πραγματεύεται τη ζωή πέντε πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ανδρών μετά τους επεισοδιακούς χωρισμούς τους.

Οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν είναι –το λιγότερο- ικανοί να κάνουν κάθε αρσενικό να ταυτιστεί μαζί τους. Πρόκειται, άλλωστε, για πέντε κατηγορίες ανδρών που όλοι κάποια στιγμή έχουμε συναντήσει στη ζωή μας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πρώτο «θύμα» χωρισμού είναι ένας εθισμένος στις γυναίκες, αλλά πολύ επιτυχημένος στη δουλειά του πλαστικός χειρουργός. Δεύτερο, ένας… μαμάκιας που βλέπει τη σχέση του να καταστρέφεται χάρη στο «μαγικό» χέρι της μητέρας του.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Τρίτο, ένας ευκατάστατος μεν, καταπιεσμένος δε σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών που, όμως, τα κάνει μπάχαλο στην προσωπική του ζωή.

Τέταρτο, ένα αποτυχημένο… λαμόγιο του οποίου οι συνεχείς πατέντες αναγκάζουν τη γυναίκα του να τον διώξει από το σπίτι.

Την πεντάδα συμπληρώνει ένας gay ιδιοκτήτης μπαρ που χωρίζει από τον δεσμό του.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί πέρα από τους χωρισμούς τους; Είναι όλοι 35 – 45 ετών και βέβαιοι πως μπορούν να συμβιώσουν – επιβιώσουν κάτω από την ίδια στέγη: Το σπίτι ενός από τους πέντε που αποφασίζει να νοικιάσει μέρος αυτού στους υπόλοιπους τέσσερις.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Γιάννης Λάτσιος, πρόκειται για ένα project που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα μετά τους «Νομάδες» και σκοπό έχει να ενισχύσει την prime time του καναλιού.

«Τατουάζ» – ALPHA

«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Το τέλος της σειράς «Μπρούσκο» δεν σηματοδότησε και το τέλος του Ανδρέα Γεωργίου από την τηλεόραση.

Ο ταλαντούχος δημιουργός σκοπεύει και τη νέα σεζόν να ασχοληθεί με το κομμάτι της μυθοπλασίας παρέα με τους συνεργάτες του, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό Κούλη Νικολάο. Αυτή τη φορά, όμως, συνεργαζόμενος με διαφορετικό κανάλι: Τον ALPHA!

Ο ίδιος σκοπεύει να «χαρίσει» στο κοινό του όχι μία, αλλά… δύο νέες τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη είναι το «Τατουάζ», ένα αστυνομικό θρίλερ που θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

Η υπόθεση πραγματεύεται την «αλήθεια» των απαγορευμένων σχέσεων αλλά και τις συνέπειες αυτών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εκτός Αθηνών, συγκεκριμένα στα Μετέωρα, (όπως συνέβη και με το «Μπρούσκο»), την Κύπρο, την Αίγινα αλλά και το Λονδίνο.

Ο ALPHA μοιάζει να το πιστεύει πολύ σεναριακά, καθώς από τη μία η συμμετοχή του Απόστολου Γκλέτσου και της Κοραλίας Καράντη και από την άλλη η ύπαρξη ενός κατά συρροή δολοφόνου που στο στόχαστρό του έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ γυναίκας, αναμένεται να… «τρελάνουν» τα μηχανάκια της AGB.

Το τραγούδι τον τίτλων ερμηνεύει ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Κόκκινο νυφικό» – ALPHA

«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η δεύτερη σειρά που ο Ανδρέας Γεωργίου και το δίδυμο που ο ίδιος δεν αποχωρίζεται ποτέ, συμφώνησαν με τον ALPHA.

Σε αντίθεση με το «Τατουάζ», εδώ μιλάμε για μια απολαυστική κωμωδία της οποίας τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τις 4 Ιουλίου σε Θεσσαλονίκη, Σπέτσες και Κρήτη.

Η εν λόγω σειρά κεντρίζει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω cast, αφού σε αυτή πρωταγωνιστούν ηχηρά τηλεοπτικά ονόματα.

Μεταξύ αυτών ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, η Δανάη Σκιάδη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ, η Κατερίνα Δημητρόγλου, ο Γιώργος Ζένιος αλλά και η Ελένη Βαΐτσου στη δεύτερη τηλεοπτική της απόπειρα.

Το σενάριο θέλει τρεις διαφορετικές νύφες που όμως φορούν… το ίδιο νυφικό, να δολοφονούνται, η μία στη Θεσσαλονίκη η άλλη στις Σπέτσες και η τρίτη στην Κρήτη. Οι γαμπροί ξεκινούν να ψάχνουν τον δολοφόνο. Οι ύποπτοι; Πολλοί…

Αρχικά, υπάρχει συμφωνία για 10 επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Οκτώβριο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα στις 23.00. Αν όλα πάνε καλά και το κανάλι μείνει ικανοποιημένο από της ανταπόκριση του κοινού, η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 10 + 10 επεισόδια.

Παρθένα Ζωή – Ant1

«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η ελληνική version της αμερικανικής εκδοχής «Jane the Virgin» έρχεται στον Ant1!

Η ιστορία είναι πάνω – κάτω γνωστή… Μια νεαρή χωρίς σεξουαλικές εμπειρίες, καταλήγει… έγκυος λόγω ιατρικού λάθους. Τα πάντα αλλάζουν στη ζωή της κι εκείνη καταλήγει με ένα μωρό στην κοιλιά και έναν σύντροφο που δεν μπορεί να πιστέψει πως η καλή του δεν τον απάτησε.

Η σειρά προορίζεται για την off-peak (απογευματινή) ζώνη, με το σχέδιο του Ant1 να τη θέλει να προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.00, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σκηνοθέτης θα είναι ο γνωστός από το «Ταμάμ» Πιέρρος Ανδρακάκος, με το κανάλι να κρατά επτασφράγιστο μυστικό το όνομα  της πρωταγωνίστριας. Το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ο Γιάννης Λάτσιος είναι πως πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο που το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει δει σε ρόλο μοιραίας γυναίκας ή σε ερωτικές σκηνές…

«4x4» – Ant1

«Έκλεισαν»! Τα 5 νέα ελληνικά σίριαλ που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Το μάθαμε, χαρήκαμε, ανυπομονούμε! Ο Δημήτρης Αρβανίτης, είναι βέβαιος πως μας χωρίζουν μόλις λίγοι μήνες από την προβολή της νέας του σειράς με τίτλο «4×4», της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 23 Αυγούστου. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso, μάλιστα, για την ολοκαίνουργια κωμωδία του έχει ήδη γυριστεί πιλότος.

Πρόκειται για μία νέα κωμωδία από εκείνες που μόνο ο άνθρωπος αυτός ξέρει να δημιουργεί. Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων», ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ετοιμάζει μια πολλά υποσχόμενη παραγωγή που… θα μιλήσει στην καρδιά των γυναικών.

Το σενάριο; Μας κάνει να μετράμε αντίστροφα μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο.

Τι πραγματεύεται όμως;

«Αφορά την ιστορία τεσσάρων γυναικών, οι οποίες ήταν συμμαθήτριες στα παιδικά τους χρόνια και λίγο πριν από τον γάμο της μίας από αυτές αποφασίζουν να συναντηθούν. Εκεί, τους έρχεται η ιδέα να δουν κατά πόσο οι άντρες τους είναι πιστοί. Έτσι, αποφασίζουν να… ριχτεί η μία στον άντρα της άλλης. Οι βασικές ηρωίδες είναι η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά), η Βούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) και η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου). Κάποιες από αυτές, στην προσπάθειά τους να ξελογιάσουν τον άντρα της άλλης, θα δουν τις πράξεις τους να γυρίζουν μπούμερανγκ».

Εκείνοι δεν ξέρουν για τη σχέση των γυναικών και όταν το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή γίνεται της κακομοίρας…».

Χρειάζεται να πούμε ξανά ότι ανυπομονούμε;