«Παρθένα Ζωή»: Kόρη αγαπημένης παρουσιάστριας των '90s η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ant1!
Βρείτε μας στο

Όπως εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ανακοινώσει ο Ant1, στο πρόγραμμα της νέας σεζόν δυνατό χαρτί αποτελεί η ελληνική version της αμερικανικής εκδοχής «Jane the Virgin». Και ο τίτλος αυτής; «Παρθένα Ζωή».

Η ιστορία είναι πάνω – κάτω γνωστή. Μια 19χρονη χωρίς σεξουαλικές εμπειρίες, η Ζωή, καταλήγει… έγκυος λόγω ιατρικού λάθους.

Τα πάντα αλλάζουν στη ζωή της κι εκείνη καταλήγει με ένα μωρό στην κοιλιά και έναν σύντροφο που δεν μπορεί να πιστέψει πως η καλή του δεν τον απάτησε.

Με τίτλο «Παρθένα Ζωή», η ελληνική διασκευή του γνώριμου πλέον σεναρίου είναι προ των πυλών, με το κανάλι του Αμαρουσίου να έχει επιτέλους καταλήξει στο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει.

Το μόνο που είχε αρκεστεί να δηλώσει ο Γιάννης Λάτσιος στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Ant1, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο που το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει δει σε ρόλο μοιραίας γυναίκας ή σε ερωτικές σκηνές.

Το όνομα της πρωταγωνίστριας αναφέρθηκε πρώτη φορά σε ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, με το κανάλι να επιβεβαιώνει σε εμάς πως πράγματι η επικρατέστερη για τον ρόλο (καθώς οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα) είναι η νεαρή… Σοφίνα Λαζαράκη.

«Παρθένα Ζωή»: Kόρη αγαπημένης παρουσιάστριας των '90s η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ant1!

Ένα όνομα που πιθανότατα κάτι σας θυμίζει. Τόσο λόγω τηλεοπτικής εμπειρίας όσο και… διάσημης μαμάς!

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Η 20χρονη τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και μοντέλο συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του X Factor στον ΣΚΑΪ, ενώ είναι κόρη της… Μαίρης Μηλιαρέση.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο cast της σειράς, ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι αυτά του Γιάννη Ποιμενίδη, του Αποστόλη Τότσικα και του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Σκηνοθέτης θα είναι ο γνωστός από το «Ταμάμ» Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο, ώστε τα πρώτα επεισόδια να είναι έτοιμα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η σειρά προορίζεται για την off-peak (απογευματινή) ζώνη, με το σχέδιο του Ant1 να τη θέλει να προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.00, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πώς σας φαίνεται η… επικρατέστερη μέχρι στιγμής (και μάλλον σίγουρη) πρωταγωνίστρια;