Woody
Βρείτε μας στο

Πολλοί έχουν πει ότι τα τελευταία χρόνια έχει χάσει το στίγμα του και επιδίδεται σε μετριότητες. Σίγουρα του συνέβη κι αυτό. Όχι βέβαια στον βαθμό που τον κατηγορούν. Ο Woody Allen αναζητά έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό στη δουλειά του και επιθυμεί να τον αποτυπώνει με την ματιά του. Τέτοιου είδους ρομαντισμός είναι το Cafe Society, τέτοιο ήταν το όντως μέτριο Irrational Man. Τέτοιο ήταν και το Crisis In 6 Scenes.

Σε αυτή την πεπατημένη λογικά (και ελπίζουμε) να κινηθούν και οι επόμενες δύο ταινίες του. Μετά το τηλεοπτικό διάλειμμα, όπου καθοδήγησε την Miley Cyrus, ο Woody Allen έβαλε στο μάτι δύο ακόμα εκπροσώπους της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Τον Justin Timberlake και την Selena Gomez. Ο πρώτος πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο Wonder Wheel μαζί με James Belushi, Juno Temple και την Kate Winslet. Ευφάνταστος συνδυασμός ηθοποιών το λιγότερο. Ιντριγκαδόρικο και το κόνσεπτ αφού η ιστορία εκτυλίσσεται στο Coney Island στην Αμερική του 1950.

Woody Allen: Οι δύο επόμενες ταινίες του έχουν τρομερό καστ

Η δεύτερη, η Selena Gomez, συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία από το Wonder Wheel, όπου ο Woody Allen θα έχει ένα πολύ φρέσκο και υποσχόμενο καστ. Ήδη η Elle Fanning (σου τα είπαμε εδώ γι΄αυτήν) έχει κλείσει από καιρό. Ο νεαρός Timothée Chalamet είναι ο τρίτος πόλος, έχοντας δείξει τι μπορεί να κάνει με το φετινό Call Me By Your Name.

Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό για την Selena και ακολουθεί την παραγωγή που ανέλαβε στο 13 Reasons Why. Γενικότερα, η ενασχόληση της με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο αναμένεται να ενταθεί στο μέλλον και να προστεθεί σε μια σύνολη συνθήκη που γεννάται στο Χόλιγουντ. Υπενθυμίζεται ότι ο Harry Styles πήρε πολλά εύσημα για την ερμηνεία του στο Dunkirk.

Όσον αφορά στην ταινία του Woody Allen, δεν υπάρχει ακόμα τίτλος. Εξάλλου προέχει η προώθηση του Wonder Wheel που θα προβληθεί πρώτη φορά στο New York Film Festival τον Οκτώβριο. Μάλιστα, θα είναι η δεύτερη ταινία του που θα κυκλοφορήσει από την Amazon, μετά το Cafe Society. Κι όταν ένας σκηνοθέτης όπως ο Woody Allen κάνει join στη νέα τάξη πραγμάτων ως προς την παραγωγή ταινιών, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά ως προς το μέλλον του κινηματογράφου. Αλλά αυτό είναι μια κουβέντα που θα κάνουμε κάποια άλλη στιγμή…