Χάσελχοφ
Βρείτε μας στο

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, πριν γίνει ο πιο διάσημος τηλεοπτικός σταρ του κόσμου την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Baywatch, είχε προλάβει να μας προσφέρει μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του ’80. Το Knight Rider (Ο Ιππότης της Ασφάλτου) ήταν η σειρά που από το 1982 ως το 1986 καθήλωνε τους τηλεθεατές που περίμεναν να δουν τις ιστορίες του ντετέκτιβ που πολεμούσε το έγκλημαστο Λος Άντζελες, παρέα με το ενσυναίσθητο αυτοκίνητό του, τον K.I.T.T. Tην Pontiac Trans Am που, για να είμαστε ειλικρινείς, έκλεβε την παράσταση από όλους τους ηθοποιούς.

Ακολουθήθηκε από διάφορα reboot και remakes, με την σειρά του 2008 να ξεχωρίζει για τον απογοητευτικό τρόπο που προσπάθησε να επαναπαρουσιάσει τον μύθο του Knight Rider.

Μέσα στην τρέλα των αντιγραφών υπήρξε και η ελληνική κωμική εκδοχή με τον K.I.T.T. Να γίνεται ΨΙΤ για τις ανάγκες του ελληνικού κοινού…

Και εκεί που η σειρά είχε πια περάσει στην ιστορία, με το cult κοινό της, βέβαια, πάντα να περιμένει κάτι καινούργιο, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, σε συνέντευξή του στο TMZ έριξε τη βόμβα.

Η εμφάνισή του Χοφ στην ταινία που σκηνοθετούσε ο φίλος του Τζέιμς Γκαν, έγινε κυρίως γιατί ο δεύτερος είναι μεγάλος φαν της σειράς. Και κάπως έτσι ο Γερμανός σταρ βρήκε ευκαιρία να «σπρώξει» στον σκηνοθέτη το όνειρό του για αναβίωση του Ιππότη.

«Συζητάμε να επαναφέρουμε τη σειρά, το οποίο είναι απίστευτο. Και είναι καλό γιατί όλοι όσοι είδαν τα reboot της σειράς δεν τους άρεσαν γιατί δεν ήταν πιστά στο τι ήταν το σόου» σχολίασε. «Αφήστε με να είμαι ο γέρος της σειράς. Δεν μπορώ να τρέξω, δεν μπορώ να παλέψω, δεν μπορώ να πηδήξω. Αλλά μπορώ ακόμα να οδηγήσω».

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ το επιβεβαιώνει: O «Ιππότης της Ασφάλτου» επιστρέφει

Μιλώντας για τη μορφή που θα έχει η αναγέννηση του Knight Rider, ο Χάσελχοφ πρόσθεσε:

«Συζητάμε για να κάνουμε ολόκληρη σεζόν και αυτή τη στιγμή δουλεύουμε στην απόκτηση των δικαιωμάτων της σειράς. Όλα ξεκίνησαν από τη σχέση που έχω με τον Γκαν και το γεγονός ότι έβλεπε τη σειρά απ’ όταν ήταν ακόμα 8 χρονών. Ήταν τρελό. Είχα στο μυαλό μου την ιδέα εδώ και πολύ καιρό και ξαφνικά ο Τζέιμς πετάχτηκε και μου είπε ”Προσπαθώ να πάρω τα δικαιώματα”».

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άμεση επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Γκαν αλλά πιστεύουμε τον Χάσλεχοφ γιατί ένας Ιππότης της Ασφάλτου δε θα έλεγε ποτέ ψέματα…