ocean's 8
Βρείτε μας στο

Μπορούμε να πούμε με κάθε επισημότητα ότι μιλάμε για μιας μορφής trend. Ένα κινηματογραφικό franchise που πέτυχε με αντρικό καστ, να επανέρχεται αυτή τη φορά από την γυναικεία οπτική. Σίγουρα αποτελεί ένα ζήτημα των καιρών. Το Χόλιγουντ προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι φαλλοκρατικό. Μετά το θηλυκό Ghostbusters που τα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο, έρχεται το Ocean’s 8 για να δείξει την άλλη πλευρά των πραγμάτων.

Φυσικά αυτό είναι γνωστό από τις αρχές του έτους. Απλώς όσο προχώρησαν οι μήνες, σημειώθηκαν προσθήκες στα δεδομένα. Το Ocean’s 8 έρχεται να συνεχίσει την παράδοση της Συμμορίας των 11,12,13 και αν κρίνουμε από το καστ, μάλλον θα ξεπεράσει την υστεροφημία του. Μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας τον Ιούνιο του 2018 μεσολαβούν 10 μήνες, οπότε το καλύτερο που μπορούμε να σου προσφέρουμε αυτή τη στιγμή είναι ένα συμμάζεμα όλων όσων αφορούν την ταινία.

Αφού λοιπόν λέγεται Ocean’s 8, σημαίνει ότι η συμμορία θα αποτελείται από 8 θηλυκά. Και είναι όλα τους ένα κι ένα. Η Σάντρα Μπούλοκ προΐσταται μιας και είναι ο mastermind της κομπίνας που θα στηθεί. Στις οδηγίες της θα υπακούσουν πρώτα και κύρια η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ελένα Μπόναμ-Κάρτερ.

Η πρώτη έχει εξελιχθεί στο απόλυτο εχέγγυο για την επιτυχία μιας ταινίας. Θυμίζω ότι είναι το Σκοτεινό αντίπαλο δέος του Thor στο Ragnarok. Η δεύτερη, μετά τα αδιάφορα Alice In Wonderland, επανέρχεται σε έναν ρόλο που έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτόν της Μαρία στο Fight Club. Επόμενη δυάδα είναι αυτή της Σάρα Πόλσον και της Αν Χαθαγούει. Η Πόλσον έχοντας Emmy, SAG και Χρυσή Σφαίρα στις αποσκευές της από το O. J. ετοιμάζεται να πιστοποιήσει το potential της και κινηματογραφικά. Η Ριάνα είναι το επόμενο αξιοσημείωτο της συμμορίας, μιας και πλέον κάνει ένα ξεκάθαρο άνοιγμα στην υποκριτική. Ήδη περιμένουμε το Valerian που κυκλοφορεί την άλλη Πέμπτη. Οι Μίντι Κέιλινγκ και η Όκουαφινα συμπληρώνουν την οχτάδα.

Στην αντίπερα όχθη, αυτή των κακών, θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα η Κέιτι Χόλμς και ο Ντέιμιαν Λούις, ενώ ο Ματ Ντέιμον θα κάνει τη σύνδεση με την ανδρική συμμορία και ο Τζέιμς Κορντέν θα έχει έναν μικρό ρόλο. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Στίβεν Σόντεμπεργκ που είναι στην παραγωγή ανέθεσαν τη σκηνοθεσία και το σενάριο σε έναν πολύ έμπειρο σκηνοθέτη, τον Γκάρι Ρος. Ο Ρος, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λίγα πράγματα ποσοτικά, έχει να επιδείξει ένα ποιοτικό υπόβαθρο που αρμόζει στο ύφος και το είδος του Ocean’s 8. Το Hunger Games και το Free State of Jones με τον ΜακΚόναχι είναι επαρκή δείγματα.

Πάμε και στα της πλοκής. Όπως είπαμε, η Σάντρα Μπούλοκ θα οργανώσει μια από τις μεγαλύτερες κομπίνες που έχουν γίνει. Ως αδερφή του Danny Ocean, η Debbie Ocean έχει όλο το απαιτούμενο weirdness για να καθοδηγήσει τις υπόλοιπες. Στόχος αυτή τη φορά είναι το ετήσιο Met Gala που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη.

Αυτό είναι ένα πρώτο φρεσκάρισμα. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν όταν αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα teaser, trailer και φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Μέχρι τότε, έχε το στο νου σου. Γιατί μιλάμε για ένα τρομερά υποσχόμενο καστ!