Οι 5 χειρότερες ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν (Vids)

Αυτές ήταν οι μεγαλύτερες πατάτες που είδαμε από πέρυσι τον Σεπτέμβρη μέχρι και πριν λίγες μέρες...
Οι 5 χειρότερες ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν (Vids)
2 Σεπτεμβρίου 2017 | 14:39

H κινηματογραφική σεζόν -η οποία όπως είναι γνωστό ξεκινάει την 1η Σεπτέμβρη και τελειώνει στις 31 Αυγούστου- τελείωσε για φέτος και όπως είναι λογικό οι παθιασμένοι με τις λίστες έχουν ξεκινήσει ήδη τις… λίστες τους.

Όλο το ίντερνετ θα κατακλυστεί τις επόμενες μέρες από top-κάτι που θα μας εξηγούν ποιες ήταν οι κορυφαίες ταινίες που είδαμε στο σινεμά την σεζόν που μόλις εξέπνευσε.

Υπάρχουμε όμως και εμείς οι γκρινιάρηδες που δεν ζούμε για να αποθεώνουμε αλλά για να λέμε τα στραβά και τα ανάποδα σε κάθε συζήτηση. Η λίστα που ακολουθεί είναι μια λίστα για εμάς.

Είναι ένα top-5 με τις χειρότερες ταινίες της σεζόν:

Wonder Woman 

Ο ορισμός της αρπαχτής, χωρίς αληθινούς χαρακτήρες, χωρίς σενάριο, χωρίς ταυτότητα, μια ταινία που την παρακαλουθείς και αναρωτιέσαι αν βλέπεις την κανονική ταινία ή κάποια παρωδία της. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον -από κινηματογραφική σκοπιά- θα έχει η τσόντα που θα την αντιγράφει.

Ghost in the Shell

Το βάθος και η παράνοια του anime που έκανε το Ghost in the Shell αγαπητό σε τόσους και τόσους, εδώ απουσιάζουν προκλητικά και στη θέση τους έχει μπει μια ξεπέτα μεγατόνων. Με εξαίρεση την πρώτη σκηνή. Ο σκηνοθέτης τα έχει δώσει όλα εκεί, βγήκε η σκηνή, διέρρευσε πριν την ταινία, ψήθηκε ο κόσμος και μετά… αντίο. Όλο το υπόλοιπο είναι μια μπούρδα που κάνει κάτι b-movie από τα 90s να μοιάζουν αριστουργήματα.

X-Men: Apocalypse

Φήμες λένε ότι υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που έφυγαν από το σινεμά και θυμόντουσαν τι είχαν δει μετά το Apocalypse. Αυτά βέβαια είναι μόνο φήμες. Η αλήθεια μάλλον απέχει. Μάλλον δεν υπήρξε άνθρωπος που όντως σπατάλησε έστω και ένα λεπτό για να επαναφέρει στη μνήμη του τις δυο χαμένες και αδιάφορες ώρες που είχαν προηγηθεί. Οι οπαδοί του franchise των Χ-Men μπορεί να διαφωνούν για το ποια είναι η καλύτερη ταινία της σειράς αλλά όσο υπάρχει το Apocalypse θα συμφωνούν για την χειρότερη.

Baywatch

Ζούμε στην εποχή της νοσταλγίας οπότε τα στούντιο του Χόλιγουντ το έχουν πιάσει το νόημα: θα «ανασταίνουν» ό,τι παλιό υπάρχει και θα κάνουν το κοινό να γουστάρει. Ε, όταν πας να αναστήσεις το Baywatch που έτσι κι αλλιώς ήταν περισσότερο καλτ παρά κάτι φοβερό, είναι δεδομένο πως η δουλειά σου είναι δύσκολη. Τελικά, το Baywatch όχι μόνο δεν καταφέρνει να ενεργοποιήσει τη νοσταλγία (διότι αν λείπει ο Χάσελχοφ, Baywatch δεν υπάρχει) αλλά καταφέρνει να κάνει την σειρά να μοιάζει αριστούργημα μπροστά σε αυτή την χοντροκομμένη πατάτα.

ΧXΧ: The Return Of Xander Cage

Χάρη στο franchise του Fast & Furious, ο Βιν Ντίζελ έχει κάνει τρελά λεφτά και γυρίζει ό,τι γουστάρει. Του την βάρεσε λοιπόν να γυρίσει το (δεύτερο) σίκουελ μιας παμπάλαιας, καγκουρίστικης περιπέτειάς του, του ΧΧΧ. Ένας Φο-Τζέιμς Μποντ, ένα απαίσιο και ανέμπνευστο χαμένο δίωρο, καλό μόνο για βασανιστήριο. Φυσικά, όσα τέτοια και αν γράψει ο οποιοσδήποτε, με τα 45 εκάτ. έσοδα, του Ντίζελ το αυτί δεν ιδρώνει. Και έτσι, θα συνεχίσει να γυρίζει ό,τι μπούρδα του κατεβαίνει.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved