Jaime
Βρείτε μας στο

Είναι ο χαρακτήρας στον οποίο δόθηκε η μικρότερη σημασία στο φινάλε της 7ης σεζόν. Ο Jaime Lannister έκανε την μεγάλη έκπληξη και πήγε για πρώτη φορά κόντρα στα εκτός λογικής σχέδια της Cersei. Μέχρι εκείνη τη στιγμή αποδεχόταν κάθε της διαταγή και ήταν ένας πιστός στρατηγός. Πιστός στην τρέλα μεν, αλλά αφοσιωμένος στην βασίλισσα του. Όταν έμαθε ότι εμπιστεύτηκε περισσότερο τον Euron, είδε ότι είχε χάσει κάθε επαφή.

Γι΄αυτό έβαλε το καπελάκι του (σπαθί του) σαν άλλος Γιώργος Κωνσταντίνου, φώναξε «διαζύγιο» και αποσχίστηκε από το ως τότε κοινό τους μονοπάτι. Από δω και πέρα ο Jaime Lannister στέκει μόνος. Πιθανότατα θα βρει την συντροφιά του είτε στον Tyrion είτε στην Brienne. Σε κάθε περίπτωση σκοπός του είναι να πάει στον Βορρά και να βοηθήσει στη μάχη κατά των White Walkers. Μια μάχη πάντως που μπορεί να επιφέρει αρκετά σοκαριστικές στιγμές για το κοινό του Game of Thrones.

Αν πάρουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του Νικολάι Κόστερ-Γουόλντο – κι εδώ που τα λέμε, γιατί να μην τα πάρουμε; – τότε η 8η σεζόν θα μας προκαλέσει πολλές εκπλήξεις. Και όχι με την θετική έννοια. Ο τηλεοπτικός Jaime Lannister έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για όσα πρόκειται να συμβούν στον 8ο κύκλο.

Ο Jaime Lannister έκανε την πιο τρελή αποκάλυψη για την 8η σεζόν

Σε δεύτερο βαθμό θέλησε να κάνει μια απευκταία πρόβλεψη. «Ελπίζω να μην μετατραπώ σε Wight, γιατί αυτό σημαίνει 3 ώρες μακιγιάζ κάθε μέρα του γυρίσματος και θα πρέπει να ξυπνάω νωρίτερα. Φυσικά, αν το διαβάσουν αυτό οι Μπενιόφ και Βάις θα σκεφτούν “μα φυσικά, αυτό θα κάνουμε”». Γιατί όμως ο Jaime να έχει τέτοιο φόβο; Το πρώτο σκέλος της απάντησης του τα εξηγεί όλα. «Ξέρετε, κάποιοι βασικοί χαρακτήρες θα αλλάξουν στον 8ο κύκλο. Εννοώ θα μετατραπούν σε Wights. Θα υπάρχουν μερικοί χαρακτήρες με μπλε μάτια που θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας».

Κρίνοντας από την επιθυμία του ήρωα να πολεμήσει τους White Walkers no matter what, και σκεπτόμενοι το παρελθόν του Game of Thrones, κάτι μας λέει ότι είναι στους πρώτους επιλαχόντες για να συμβεί κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν στο μυαλό του έχει μόνο έναν βασικό χαρακτήρα και ανέφερε πληθυντικό για να μας αποπροσανατολίσει. Αναφερόμαστε φυσικά στην περίφημη θεωρία για τον Bran, την οποία βέβαια έχει απορρίψει ο ηθοποιός Άιζακ Χέμπστεντ. Από τους υπόλοιπους, το πιο εξωφρενικό σενάριο θέλει την Cersei να μεταλλάσσεται, μιας και δεν θα στηρίξει Ντενέρις και Τζον.

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα είναι;

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»