Night's King
Βρείτε μας στο

Το Game of Thrones είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών με εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Και σίγουρα η τελευταία εξέλιξη που έγινε γνωστή δια στόματος του προέδρου προγραμματισμού του HBO, θα τους χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ως γνωστόν το μεγάλο παράπονο των φίλων της σειράς είναι ότι όσες προσπάθειες και αν έγιναν για να τερματιστούν οι διαρροές, έπεφταν στο κενό, με αποτέλεσμα όλοι να γνωρίζουν τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο.

Όπως είναι λογικό η αγωνία όλων ενόψει του μεγάλου φινάλε κορυφώνεται καθώς κανείς δεν θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο, να διαρρεύσει το τέλος, πριν την προβολή του.

mad king

Για το λόγο αυτό το HBO έχει αποφασίσει να πάρει τα μέτρα του. Όπως δήλωσε ο Casey Bloys δεν θα γυριστεί ένα φινάλε, αλλά περισσότερα για να μη γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί και ποιο τέλος θα επιλεγεί. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Γνωρίζω ότι για το τέλος του Game of Thrones, πρόκειται να γυρίσουν πολλές εκδοχές, ώστε να μην γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει. Πρέπει να το κάνει αυτό σε μία σειρά μεγάλης διάρκειας, γιατί όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το γνωρίζει. Οπότε, θα γυρίσουν πολλές διαφορετικές εκδοχές ώστε να μην υπάρχει μία πραγματική απόλυτη απάντηση μέχρι το τέλος».

Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, αλλά και η μεγάλη επιθυμία των φίλων της σειράς όμως υπάρχει και ο αντίλογος. Που λέει ότι μέχρι τώρα οι χάκερς οι οποίοι διέρρευσαν τα σενάρια έπεσαν μέσα 100% στις σκηνές που περιέγραψαν. Άρα οι απειλές του HBO μπορεί να είναι και στάχτη στα μάτια…

Γιατί είναι τόσο πολυέξοδη κάθε σκηνή του GoT, με τόσα πανάκριβα εφέ που είναι σχεδόν απίθανο να γυριστούν πολλά φινάλε!