«The Bachelor 2»: Γιώργος Μαυρίδης, Νίνο και Τόνι Σφήνος σε ρόλους - έκπληξη (Pic)
Βρείτε μας στο

Σε ρόλους – έκπληξη που θα προκαλέσουν σίγουρα αίσθηση θα δούμε στο σίκουελ του «The Bachelor» τον Νίνο, τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Τόνι Σφήνο.

Ο Νίνο θα υποδυθεί έναν σκληρό αλλά και αμίλητο Κρητικό. Το έμπιστο πρωτοπαλίκαρο του πεθερού της ταινίας, που μπορεί η παρουσία του να τρομάζει αλλά ο ίδιος δεν βγάζει κουβέντα σε καμία από τις σκηνές που συμμετέχει.

Μακριά μούσια, κρητικό σαρίκι, μαύρες μπότες, γυαλιά ηλίου, κρητική μαχαίρα θα είναι μόνο κάποια από τα props που θα προστεθούν στην εμφάνιση του Νίνο ώστε να μεταμορφωθεί στον χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες, μάλιστα,  μας προϊδεάζουν πως θα είναι αγνώριστος.

«The Bachelor 2»: Γιώργος Μαυρίδης, Νίνο και Τόνι Σφήνος σε ρόλους - έκπληξη (Pic)

Ένας εκ των παραγωγών είχε γνωριστεί με τον Νίνο όταν ο δεύτερος είχε γράψει ένα κινηματογραφικό σενάριο.

Το γεγονός αυτό και η αγάπη του για τον κινηματογράφο έκανε τον τραγουδιστή να δεχτεί την πρόταση και να ανοίξει ίσως ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ξεκινώντας με αυτόν τον απρόσμενο ρόλο.

Η ταινία «The Bachelor 2» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το People, εκτός του Νίνο, σε ρόλους επίσης έκπληξη -για τους οποίος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες- θα δούμε τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τον Τόνι Σφήνο.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της