Η μεγάλη επιστροφή του Σταλόνε - Ράμπο Νο. 14: Πολύ σκληρός για να γεράσει (Pics)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Η μεγάλη επιστροφή του Σταλόνε – Ράμπο Νο. 14: Πολύ σκληρός για να γεράσει (Pics)

Κάποιοι τόλμησαν να σκεφτούν ότι θα κάνουν ταινία Rambo χωρίς τον Σταλόνε. Έτσι νόμιζαν.

Στην ανακοίνωση της είδησης ότι χολυγουντιανοί παραγωγοί σκέφτηκαν να κάνουν την επόμενη ταινία της σειράς Rambo χωρίς τον Σιλβέστερ Σταλόνε άλλοι πάγωσαν (έπεσε η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες είναι η αλήθεια) και άλλοι σκέφτηκαν ότι επιτέλους ήρθε η ώρα. Ο Σλάι παραγέρασε και ο χαρακτήρας του Ράμπο ήταν πάντα ένα σύμβολο της αμερικάνικης πολεμικής δύναμης και ένας γέρος, όσο και αν κρατιέται καλά ο Σταλόνε για την ηλικία του, δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα.

Εξάλλου δεν είναι σαν το φραντσάιζ του Ρόκυ που μπόρεσαν να βρουν έναν ρόλο προπονητή-μέντορα και να συνεχιστούν οι ταινίες με άλλον πρωταγωνιστή μποξέρ.

Τον Σταλόνε όμως τον ρώτησε κανείς; Τι σημασία έχει; Αφού ο γεροπαράξενος αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει. Εδώ ξαναέβαλε να παίξει σε περιπέτεια ο βαψομαλλιάς μπόγος Στίβεν Σίγκαλ. Τον Rambo δεν θα του τον πάρουν από τα χέρια του.

Ο προπαγανδιστής του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, ο ημιπαράφρων βετεράνος του Βιετνάμ που πολεμάει τους εχθρούς της Αμερικής όποτε αυτή τον χρειαστεί είναι δικό του παιδί. Και ακόμα και στην περπατούρα πάνω θα συνεχίσει να ζώνεται τις σφαίρες του, να παίρνει το τόξο του, το χαρακτηριστικό του οδοντωτό μαχαίρι, τις χειροβομβίδες του, την κόκκινη μπαντάνα και να σκοτώνει εχθρούς ακόμα και αν δεν βλέπει στα 3 μέτρα και χρειάζεται γυαλιά για τον καταρράκτη.

Το Menshouse ταξίδεψε στο μέλλον, ρίχνοντας πολλά λεφτά στον τομέα της ανάπτυξης μιας σταθερής χρονομηχανής, και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Rambo 14: The return of the Veteran. Γιατί ο Σταλόνε μπορεί να μην παίξει στον επόμενο Rambo θα παίξει όμως σίγουρα στον μεθεπόμενο. Και θα είναι έτσι…

rambo-2037-1

 

Sick old man walking with a walker

 

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

rambo-2037-4

 

rambo-2037-2